Ламиниран паркет, Новини, Полезно

Под с визия на камък- нова колекция Muse Quisk Step

Визия на  камък, а усещането е за дом! …  Възможно ли е?

Нова колекция Muse неразличима от истински камък. Декори, с визия на камък, а съчетаващи в себе си мекотата и топлината на ламинираният паркет. Един от най-реалистичните ламинирани паркети, които някога сте виждали.

Ретроспекция на камъка 🪨

Устойчивостта на камъка като строителен материал е призната от векове. Освен това, се счита за отлично решение в интериорния дизайн заради визуалните си характеристики. Естественият камък може да бъде добавен в почти всеки стил, тъй като има несравними предимства.  Елегантно решение при обзавеждането на всеки дом. Но идва и момента, когато трябва да помислим за цената. Тя може да ви се стори доста висока в сравнение с тази на други материали. Е има и по- рентабилна инвенстиция, а именно декорите на Quick Step колекция Muse. Красива естествена визия, бюджетен вариант и топло решение за дома, подходящи дори и за подово отопление.

 

Ламиниран паркет от гамата Muse Quick Step

Защо ще ги заобичате?

Естествен вид и усещане

С Muse получавате красивия вид на естествен камък, без усещането за студ. Ходенето по тези гладки, топли и удобни декори е удоволствие.

100% водоустойчив 💦

Muse може да се справи с вода, разляти напитки и драскотини. Този ламиниран под е здрав и устойчив на влага, просто се отпуснете и се насладете на красотата на вашия дом.

Различни видове естествен камък 🪨

Колекцията включва 11 уникални дизайна, включително 3 декора от син камък, 6 бетонни и 2 декора от шисти. Ако търсиш нещо нестандартно ➡️ Botanic Concrete, с наистина отличителен стил,  цветя и зеленина, примесени в каменен дизайн. А ако предпочитате класическа визия на шисти, Grey Slate е отличен избор.

И подобно на „малката черна рокля “, камъка ще бъде винаги желан гост винтериора, лесен за съчетаване с всеки стил. А ако решиш да облицоваш пода в кухнята, в хола или друга стая то избери лесният вариант, а именно ламиниран паркет Muse. Предимство е ,че могат да се поставят в апартаменти с не много високи тавани, а монтажа е бърз, лесен с изключителен визуален ефект.

 

 Богатство на модели, цветове и форми, смело може да кажем, че тази колекция паркети няма аналог.

 

Related Posts