Ламинирани паркети
QUICK STEP
Unilin – е компания създадена през далечната 1960 година от няколко семейства от Югозападна Фландрия. Тя стартира дейност с производство на лен в Oigem, Белгия. През 70-те години, поради недостига на ленена суровина тя бива заменена от дървесина. След като се разширява дейността през 1989 година, компанията стартира производството на ламиниран паркет – тогава е и създадена търговската марка „Quick Step”. В наши дни търговската марка „Quick Step” е синоним на иновация и качество.

Компанията непрекъснато търси нововъведения за своите продукти. Това се доказва през 1997 година, когато Unilin извършват своята еволюция в производството на ламиниран паркет. Те изобретяват система за монтаж без нуждата от употреба на лепило, наречена Uni-click. Тя гарантира бърз и лесен монтаж на ламинирания паркет и освен това е патентована в цял свят. През 2001 година, Unilin отново са първите, които предлагат ламиниран паркет с V образна фаска, по четирите страни на ламела. Това придава по-голяма дълбочина на помещението, в което са поставени, а колекциите, които имат тази (4V) фаска са Perspective и Natural Touch. През 2005 година е произведен първия ламиниран паркет, който е с постоянен антистатичен повърхностен слой. Една година по-късно са представени, устойчиви на надраскване первази, който са с идентичен цвят и структура с подовата настилка. Да пак през 2006 година, е създадена системата INCIZO. Тя представлява профил с възможност за адаптация в 5 варианта – може да бъде, преходна или завършваща лайсна за стъпало и др. През 2013 година е представена и зашеметяваща колекция от винилови подови настилки Quickstep Livyn. Колекция, която съчетава естествена визия, усещането за дърво и предимствата на синтетичния под.

Quick Step не просто произвежда ламиниран паркет от световна класа, но и предлага фантастични колекции. Цветове, стил, функционалност, структури, със сигурност ще откриете подходящ декор, отговарящ на вашият начин на живот.

Защо да изберем ламиниран паркет Quick Step?
  • Quick Step са първите, които изобретяват и използват система за монтаж Uni-click без необходимост от лепене. Тя гарантира бърз, лесен монтаж и е патентована в цял свят.
  • Quick Step предлага и ламинирани паркети с V образна фаска, която придава дълбочина и оптически разширява всяко помещението.
  • Ламинираните паркети са със структури и впечатляващи релефи, които се доближават удивително много до тези на естествените паркети.
  • Износоустойчив – патентования защитен слой, Stratch Guard предпазва вашия ламиниран паркет и ви позволява да му се насладите на красотата дълги години. Ултра устойчивия слой на ламинирания паркет на Quick Step, го прави до 10 пъти по устойчив на най-малките микро надрасквания.
  • Всяка една подова настилка на Quick Step е третирана с постоянен антистатичен повърхностен слой. По този начин не се притеснявате за досадните статични заряди. Нещо повече, благодарение на този слой пода ще привлича много по-малко прах.
  • Ламинираните паркети на Quick Step са с широка гама от стилове и размери на дъските. Можете да имате модерен ламиниран паркет или традиционен, който да е с различен цвят и текстура. Разнообразие от ламинирани паркети подходящи за всяко едно помещение, от кухнята, до хола, та дори и до банята.