Нашите продукти за Вашия дом

За своите 20 години фирма Паркетен Свят значително се развива превръщайки се от семейно магазинче в град Бургас в национална верига магазини за подови настилки.

Оценявайки природата и естествения материал какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им. Към днешна дата Паркетен Свят е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки – Quick Step (Unilin), Тarkett,  Classen Arteo , Haro, Karelia, Kaindl, Кrono Original,  и др.  Освен това ние предлагаме и допълнителни  аксесоари като подложка, тапи, ъгълчета, первази, лайсни и всички необходими консумативи за поддържането и грижата на Вашата подова настилка.

За вас, клиенти

1. Вече е повече от лесно да обновите вашият дом с нова подова настилка! Ние ценим вашето време, затова вече може да поръчате бързо и лесно Онлайн. А всяка поръчка над 599лв е с безплатна доставка!

2. Във всеки един от магазините на Паркетен Свят ще бъдете професионално консултирани от екип квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти.

3. В Паркетен Свят ще откриете разнообразни колекции подови настилки посветени на класическите стиловете, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора.

4. Предлагаме Ви огромно разнообразие от декори, които в голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане. Ако сте нетърпеливи „Паркетен свят” поддържа над 150 декора ламиниран и 15 декора трислоен паркет на склад и 2 водоустойчиви винила.

5. Безплатен дизайн на стая,за да бъде по-лесен избора Ви на подова настилка. Възползвайте се от възможността да видите как би изглеждал вашия дом с нашите паркети.

6. В блог секцията ще откриете новини и статии, които да Ви помогнат при избора на подова настилка.

7. От Паркетен Свят ще върнем паричната сума за останалите излишни материали след извършен монтаж. В случай, че са ви останали цели дъски, первази, лайсни, може да ги върнете в някой от нашите магазини. Условието е стоката да не е по поръчка, да предоставите касов бон, и това да стане в рамките на 14 дни от датата на приемо-предавателния протокол за получаване.

През годините сме изградили богата партньорска мрежа с водещите компании производители на подови настилки. По този начин предлагаме на Вас – нашите  клиенти, най-доброто за всеки задължителен елемент от интериора-а именно пода!

21 години на пазара
16 магазина в страната
300 служители
13000 изпълнени обекти
Станете част от голямо семейство на Паркетен свят

Очакваме Ви!

Годините опит ни дават самочуствието на лидер на пазара на подови настилки в България. За нас Паркетен свят не е бизнес, а начин на живот. Приветстваме Ви с отворени обястия в нашето голямо семейство!
Историята на Паркетен свят

1999 г. Стартира малък семеен бизнес за продажба на лак и паркет

2004 г. Регистрирана е фирма „Паркетен Свят“ ООД

2009 г. Официален дистрибутор за България на Австрийската компания, специализирала в обработването на дървесина и подови настилки, Egger

2010 г. Откриване на магазин в гр. София

2011 г. Откриване на магазин в гр. Велико Търново

2012 г. Откриване на магазин в гр. Варна

2013 г. Представяне на новите колекции подови настилки на Egger

2013 г. Откриване на магазин в гр. Пловдив и гр. Шумен

2014 г. Представяне на Egger „Roadshow“. Шоурум камион на Egger

2014 г. Собствена складова база в кв. Долно Езерово

2015 г. Собствена складова база в гр. София

2018 г. До момента монтирани над 2 500 000 кв.м. подови настилки