Tarkett Logo
Ламинирани паркети
TARKETT
Tarkett е международен производител и разпространител на ламиниран, трислоен и класически паркет със 130 годишна история. Със своите 38 производствени фабрики и 10 700 служители, компанията успява да развива своята дейност в повече от 100 страни из цял свят. Стремяща се да постигне съвършенство в обслужването на клиентите си, Tarkett създава креативни и иновативни декори, задоволяващи и най-капризния вкус.

Дали ще изберете традиционен стил или модерен, от Tarkett дават решение за подова настилка за всеки дом и всяка стая. С безкрайните си цветови и стилови възможности, лесния и бърз монтаж, благодарение на 2-Lock и T-Lock сглобката, ламинираният паркет на Tarkett е идеалното решение за Вашия дом или офис.

Всички декори ламиниран паркет Tarkett са произведени с подсилени ръбове на дъските за по-голяма устойчивост при удар и повреда. Гамата от продукти включва всичко от класически дъб и екзотични дървесни видове, до каменни дизайни и артистични мотиви, с ефекти, подчертаващи непринудеността и финеса на повърхностите.

Безкрайни цветове и стилови възможности

Tarkett е иновативна фирма, която се стреми постоянно да подобрява продуктите си, но не за сметка на околната среда и безопасността. За тази цел компанията има активна роля сред световните организации, които определят стандартите, за да подобрят работата в индустрията. В резултат на това Tarkett създава все по-нови и постоянни решения за производствените си процеси като разчита на три основни механизма за иновация: Еко-дизайн (Cradle to Cradle ®, Анализ на жизнения цикъл), Процес на лидерство за конкурентни позиции и Модулни решения, предлагащи предимства на клиентите им. Чрез тези процеси компанията значително подобрява качеството на живот на своите клиенти.

Благодарение на постоянните нововъведения, които Tarkett влагат в производството си, немската компания успява да създаде ламиниран паркет, които е безопасен и има редица положителни характеристики. При проектирането на подовите настилки се обръща специално внимание на тяхната функционалност: устойчивост на плъзгане; качество на въздуха, термичната и звукова изолация. В производството на ламинирания паркет се използват най-новите технологични решения, което води до тяхното отлично качество.