Настоящите условия за доставка определят начините за доставка и всички детайли, свързани със закупуване на артикули от онлайн магазин parketensviat.com, собственост на „Паркетен свят“ ООД.

1. Начини на доставка на закупени артикули

Доставка на артикули, поръчани от онлайн магазин parketensviat.com и на територията на Република България, се извършва чрез:

  • транспорт на „Паркетен свят“ ООД;
  • спедиторска фирма по избор на служители на „Паркетен свят“ ООД;
  • спедиторска фирма по избор на клиента, направил онлайн поръчка;
2. Срокове за доставка

Доставка на артикули, поръчани от онлайн магазин parketensviat.com се осъществяват в рамките на 2-3 работни, освен в случаите, в които е избран специфичен метод на доставка и/или възникнат форсмажорни обстоятелства.

3. Стойност на доставка на закупени артикули

Стойността на транспортните разходи за територията на Република България се определя както от крайната сума на поръчката, така и от категорията на закупените артикули. Стойността на доставка е фиксирана и за сметка на купувача, освен в случаите, в които поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка и е както следва:

1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Клиентите на онлайн магазин parketensviat.com получават безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 599 лв. (включително).

2. Фиксирана стойност от 50 лв.:

Клиентите на онлайн магазин parketensviat.com заплащат фиксирана стойност от 50 лв. за доставка за всички поръчки на стойност под 599 лв. (включително).

4. Начини на плащане на стойност на доставка

Клиентите на онлайн магазин parketensviat.com на територията на Република България могат да платят стойността на доставката на поръчаните от онлайн магазина артикули, в случаите, в които поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка, по следните начини:

1. При наложен платеж:

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули при извършване на доставката, когато е избрал метод на плащане „Наложен платеж“

2. Чрез плащане с банкова карта (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО) :

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули в края на поръчката, когато е избрал метод на плащане „Плащане с банкова карта“

3. Чрез плащане с банков превод:

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули (добавени във фактурата), когато е избрал метод на плащане „Плащане с банков превод“

5. Условия за доставки в чужбина

Направете Вашето запитване за персонална оферта на имейл адрес: info@parketensviat.com или в нашата страница КОНТАКТИ

6. Допълнителни и уточняващи условия

1. При избран метод за плащане „Наложен платеж“, плащането се извършва при получаване на поръчаните продукти.

2. Търговецът има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката, преди изпращане на поръчаните артикули от онлайн магазина

3. „Паркетен свят“ ООД НЕ носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, в които клиентът е предоставил грешни и/или непълни данни (лични и за доставка), включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или телефон.

4. Доставката се извършва в сроковете, описани по-горе в настоящите условия за доставка. При извънредни обстоятелства „Паркетен свят“ ООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това клиента.

5. Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако клиентът не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

6. „Паркетен свят“ ООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане в настоящата страница от онлайн магазин parketensviat.com без друго известие.