Начини на плащане на поръчки в онлайн магазин parketensviat.com

1. Наложен платеж

При избор на метод за плащане „Наложен платеж“, клиентът заплаща стойността на поръчаните продукти, както и допълнителни плащания (доставка и др.), ако такива са възникнали, на представител на спедитора при получаване на поръчката.

2. Плащане с банкова карта (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)

При избор на метод за плащане „Плащане с банкова карта“, клиентът заплаща стойността на поръчаните продукти, както и допълнителни плащания (доставка и др.), ако такива са възникнали, преди приключване на процеса на поръчка в онлайн магазин parketensviat.com. Поръчката се счита за успешна след оторизация и одобрено плащане.

3. Банков превод

При избор на метод за плащане „Банков превод“, клиентът заплаща стойността на поръчаните продукти, както и допълнителни плащания (доставка и др.), ако такива са възникнали, директно от своята банкова сметка. За основание на плащане се използва УНИКАЛНИЯ ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА, който се генерира при приключване на процеса на поръчка в онлайн магазин parketensviat.com. Поръчки не се обработват и изпращат преди постъпване на сумата по сметка на „Паркетен свят“ ООД. За плащане с банков превод, моля, използвайте следните данни:

Банков клиент: PARKETEN SVYAT OOD
IBAN: BG58RZBB91551086156916
SWIFT/BIC: RZBBBGSF
Основание за плащане: Използвайте номер на поръчка/фактура

4. Покупка на изплащане (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)

При избор на метод за плащане „Покупка на изплащане“, клиентът подава заявление за стоков кредит, след което да изчака становището на кредитодателя. При положителен отговор от страна на кредитодателя, клиентът ще получи заявените продукти, заедно с набор от документи, които трябва да бъдат надлежно подписани. Финансовият ангажимент се прехвърля към трета страна, а именно – кредитодателя. Ние от „Паркетен свят“ ООД работим с:

  • TBI Кредит;