Ламинирани паркети
HARO
Основана в Розенхайм, Бавария през 1866 г., фирма Хамбергер (Hamberger Flooring) от тухларна и дъскорезница – се превръща във водещ производител на ламиниран и трислоен паркет в Германия. Днес, след повече от 140 години, Хамбергер е фирма с повече от 2000 служители, а продукти се изнасят в над 90 страни по целия свят. Доверието в качеството на продуктите с марка Haro се е градило в продължение на близо пет поколения, като и до днес потомците на създателя на фирмата управляват бизнеса.

Според Haro стилът и функционалността са взаимно допълващи се, а не противоречиви понятия. Техните подовите настилки отразяват десетилетия на опит и най-високите стандарти за качество, съчетани с много иновативни решения, които превръщат фирмата в един от лидерите на пазара.

Компанията разполага с различни видове подови настилки като естествен паркет,трислоен и ламинаран паркет както и корков паркет.

Haro baner
Безкрайни цветове и стилови възможности

Ламинираните паркети на Haro са не само изключително автентични репродукции на естествения вид на дървото, но и продукти с изпипана техническа конструкция. Всеки декор на ламинирания паркет Haro е перфектен избор за тези, които търсят завладяващ външен вид и издръжливост. Едни от основните предимствата на ламината на Haro са бързият и лесен монтаж без лепило, трайност, устойчивост и оптимална защита. Ламинираните паркети Haro са изработени от висококачествени и безвредни материали, като по този начин се цели постигането на по-здравословна среда.

Haro предлага и едно ново иновативно решение наречено ComforTec (система за залепяне на ламиниран и трислоен паркет), което максимално да улесни монтирането на вашия трислоен паркет и в същото време да намали шума в стаята с до 60% (в сравнение със стандартно положен паркет с подложка).

Haro podovi nastilki
Сертификати за качество

Фирма Haro е единствения производител, който е 100% PEFC сертифициран. PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) е най-разпространената в света система за горска сертификация. Компаниите, които са получили PEFC сертифициране на своята производствена верига показват ангажираност и отговорност към ресурсното обезпечаване и производството на своите продукти. Чрез сертифицирането на своето производство фирма Хамбергер гарантира на клиентите си, че с покупката на техните продукти се подпомага екологичното и социално съвместимото стопанисване на горите, както и контролираното обработване на естествения продукт дърво.

Сертификатът Син Ангел (Der Blaue Engel) е най-старият и добре познат екологичен печат за одобрение и първата еко маркировка в световен мащаб. Бива присъждан в съответствие с определени критерии от далечната 1978 г. от група от 13 човека – независимо жури, работещи в организации по защита на околната среда, защитата на потребителите, в промишлената сфера, в различни профсъюзи, в сферата на търговията, медиите и църковната организация. Blue Angel се присъжда на фирми като вид награда за тяхната съпричастност към опазването на околната среда. като по този начин дават глобална подкрепа за насърчаване на екологично чисти продукти на пазара и създаване на екологично съзнание на потребление.