Ламиниран паркет, , Новини, Паркет, Полезно

Балкански реки в новата колекция ламинирани паркети от Tarkett

Балканските реки вплетени в новата колекция ламинирани паркети от Tarkett. 

Природата има силата и мощта да отвори сърцата ни и да ни накара да осъзнаем, че сме само частица от нея. А когато ни плени напълно много хора, биха я приветствали и в собствените си домове. Не случайно все повече създатели, дизайнери и творци черпят своето вдъхновение oт Природата.

И ако все още се питате , защо правим това леко напомняне, то е именно, защото световно известния лидер в производството на подови настилки- Tarkett е посветил цяла колекция ламинирани паркети на нашите красиви и величествени балкански реки.

На Вашето внимание, представяме ви Струмица, Бистрица, Вит, Драва, Тара и Уна. Реки с богата история и техния еквивалент под формата на нова Ексклузивна колекция ламинирани паркети с немско качество. 

С какво е характерна колекция River?

Включва 6 декора с висок клас на износоустойчивост AC5- 33 , съчетани в 12 милиметрови дъски. Релефа на дъските е EIR,  а самите немци го наричат още  “реалистична посока на шарката и перфектно съвпадаща щампа  ”, за още по-подсилен реализъм. Няма нужда от притеснение при разливане на течности по пода, всички ламинирани паркети са с покритие Water Resistance. Необходима потребност за модерни домове.  Всеки един декор може да бъде поставен, както в дневна, спалня или детска стая, така и в кориродор, офис, дори и в кухня. А за да се чувствате още по-комфортно колекцията е подходяща и за поставяне на подово отопление. 

А сега нека погледем и самите декори…. https://parketensviat.com/?s=river&post_type=product

 

Декор Струмица магичен и пленяващ с тъмния си цвят и реалистични дървесни шарки. Няма как да не споменем, че реката е с красиви водопади и в близост до самата Самуилова крепост и местноста Рупите.  По същия начин паркета разкрива красотата си в дълбочина, а с времето се превръща във все по-голямо доказателство, че ламинираните паркети си заслужават да бъдат избрани освен с основна функция на подова настилка, а и като красива дългосрочна инвенстиця.

А като специалисти в бранша, силно препоръчваме да се възползвате и от БЕЗПЛАТЕН оглед и Безплатен монтаж за покупката на такъв тип подова настилка. Повече за тази услуга в магазините на верига Паркетен Свят и Онлайн на www.parketensviat.com.

Драва – Как я описват? Река, която е част от наш Дунав, но сложна и като петте странни, през които преминава. Имаща общославянски произход, произлязла от думата „dreu “ , което означава и бягам бързо. Паркета сам по себе си ни пленява с цвета си съчетавайки красотата на младото дърво с по-светли нюанси присъщи и на древния славянски род.

Няма как да пропуснем една от най-големите реки в България , а именно Вит. Нейната визия на подовата настилка е в светли, леко сивеещи нюанси, присъщи и на един от притоците – Бели Вит.

Бистрица – река в Югозападна България, в района на Благоевград. Интересен факт е , че е наричана още Светиврачка Бистрица , та дори „стара река“. Тя е с ляв приток на река Струма и една от най-пълноводните, с кристално чиста вода- река.

Тара „сълзата на Европа“, както по-често я наричат, заради кристално чистите води. Интересен факт е, че тя образува втория по големина каньон в света, след Гранд Каньон намиращ се в САЩ при река Колорадо.

 Уна декор, който според създателите си съчетава богатото разнообразие на билки с величествени и красиви водопади. Паркета е повече от подходящ , както за класически интериорни проекти, така и за по-нестандарни, благодарение на топлия и мек цвят на дъската.

Колекция River е самото доказателство за бавното екологично осъзнаване на хората и тяхното завръщане към природата. А когато и се позволи да навлезе в домовете ни, то ние ще се чувстваме по-хармонични, по-спокойни и свързани с нея. А дома ще  ще излъчва топлина и хармония!

Ако все още се колебаете каква подова настилка да изберете, свържете се с нас за още съвети, съдействие и насрочване на оглед.

Related Posts