Ламиниран паркет

5 причини да изберете подова настилка Quick-step

Богат избор от подови настилки

Независимо дали търсите подова настилка от твърда дървесина или ламинат, Quick-Step предлага подходящия под за всеки интериор. Широки и малки. Плочки и дъски. Модерен и разбира се традиционен. Има опция за подова настилка Quick-Step за всяка стая. Друго огромно предимство е наскоро въведената гама от ламинирани подови настилки за вашата баня.

Разгледайте пълната гама от Quick-Step ламинати или подови настилки точно тук в сайта на ParketenSviat.com

Лесна инсталация

От въвеждането през 1997 г. на системата UNICLIC, марката подови настилки Quick-Step се превърна в синоним на лесен монтаж. Quick-Step беше първият производител, пуснал на пазара интегрирана клик система без лепило.

Новата система „Uniclic“ осигурява бързо и лесно поставяне на ламинирани подове във всички ситуации. Системата Uniclic е патентована в цял свят и е спечелила слава с лекотата си на използване.

Разбира се, ако предпочитате вашият ламиниран паркет или дървен паркет да бъде монтиран от един от експертните монтажници на дървени подови настилки в Паркетен Свят, ние ще се радваме да ви предоставим конкурентна оферта. Намерете вашия местен магазин и ни се обадете за повече информация.

Издръжливост

Разчитайки в голяма степен на повече патентована технология на UNILIN, ламинатите Quick-Step са едни от най-издръжливите в индустрията. Най-горният слой на ламинираните подови настилки Quick-Step има ултразащитен слой срещу надраскване, което ви позволява да се наслаждавате на вашия красив, естествено изглеждащ под още по-дълго. Благодарение на този изключително устойчив, патентован горен слой, ламинираните подове Quick-Step са до 10 пъти по-устойчиви на микродраскотини от подовете без Scratch Guard.

Quick-Step е толкова сигурен в тази издръжливост, че предлага до 25 години гаранция за ламинирани подове. Ако предпочитате дървен под, Quick-Step предлага доживотна гаранция! Едва ли ще получите по-добра оферта от друг производител.

Съвместим с подово отопление

Не всички опции за ламиниран паркет са съвместими с модерните решения за подово отопление и охлаждане, но с Quick-Step това не трябва да ви притеснява. С правилната подложка и когато се монтира плаващо, комбинирането на подове Quick-step с подово отопление става напълно възможно. Говорете с един от нашите опитни професионалисти по подови настилки относно комбинирането на вашите подови настилки Quick-Step със система за подово отопление.

Качество на достъпни цени

Въпреки всичко, ние очертахме по-горе качествените предложения, налични в цялата гама подови настилки Quick-Step, ламинатът Quick-Step и подовата настилка от твърда дървесина остават едни от най-добрите на пазара. Без значение вашето приложение – всекидневна, трапезария, стълби, площадка или баня. Quick-Step предлага едни от най-доброто съотношение качество-цена и достъпни опции на пазара. За търговска употреба и наемодатели ламинираният паркет Quick-Step е чудесен избор.

А къде е един ламинат без подходящия към него перваз?

Изборът на подходящи первази е от съществено значение за завършека и естетиката на вашия под. „INCIZO 5 IN ONE“ е изключително удобен избор за този случай. Този вид первази предлага пет различни профила, които могат да се използват за различни сценарии – от преход между подови настилки с различни височини, до завършващи ъгли и дори стъпала. „INCIZO 5 IN ONE“ е издръжлив и лесен за монтаж, като предлага и стилен завършек на вашия интериор. Този вариант на первази предлага гъвкавост и функционалност, които са ключът към успешното завършване на вашите подови проекти. Най-добре прочетете повече в нашта тема специално посветене на „INCIZO 5 IN ONE на QUICKSTEP – Един продукт, 5 различни приложения:

ВАЖНО:
Препаратите за почистване на Quick-Step се препоръчват със сигурност за поддръжката на вашите подови настилки. Тези специално формулирани препарати са проектирани така, че да осигурят ефективно почистване, без да нанасят вреда на вашите подове. Използването на официално препоръчаните препарати гарантира, че ще запазите качеството и дълготрайността на вашите Quick-Step подове. Те помагат за почистване на замърсяванията без да повреждат повърхността и запазват естествения блясък на пода. В крайна сметка, използването на специализирани препарати за почистване на Quick-Step е ключът към поддържане на красотата и функционалността на вашите подове за дълго време.