, Новини, Паркет, Полезно, Трислоен паркет

Нова колекция трислойни паркети Quick Step

Търсите подова настилка, която може да се монтира почти навсякъде?

Кога, ако не през месец Декември да си поговорим за паркет. Какъв трябва да е той, нови колекции и всичко вдъхновяващо и придаващо стойност на всяко едно помещение. Да това е магията на дървото. А сега ще ви споделим повече за красотата на новите белгийски паркети с марката Quickstep.

Palazzo – колекция преоткриваща славните и незабравени дни на дървото.  С красиви пропорции на ламелите, модерни V образни фаски се придава топлина и характер на всяко помещение. Всяка дъска е широка 19 см и е дълга 182 см, което я прави подходяща за по-голяма или просторна стая. А самите дъски са скосени от всички страни, за да изглеждат още по различно, автентично с рустикална структура и шарки.  При нас ще откриете 8 невероятни декора.  

А имат и още..

Нова система за защита на повърхността и фаската Surface and Еdge Protect+ , която осигурява допълнителна защита на повърхността срещу замърсяване, влага и общо износване. Поддържането на нов паркет в миналото може да е било трудно, но благодарение на специално разработената система се предотвратява навлизане на вода и замърсяване във фугите на паркета. Технологията за направата на фаската е уникална и защитава паркета от надраскване, износване. Подходящи за домове с домашни любимци и деца.  А като допълнение и плюс е възможността да се постави подово отопление, да се монтират на стълби, в кухни и мокри помещения.

Колекция Intensо  както сами се досещате това е особено специална колекция. Повърхността на всяка дъска е съставена от рустикален и непредсказуемо красив дъб. Множеството вариации в шарката и цветовете се разкриват от широките размери на дъските.  При тях е използван патентования за компанията Uniclic механизъм , с което всяка една дъска закопчава лесно, а стила шеврон е необичайно лесен за инсталиране. Но стига сме обяснявали за колекция, декорите говорят сами за себе си.

 

Compact  Както се нарича и самата колекцията, в нея ще откриете всичко необходимо за един паркет. Класически естествен, неподвластен на времето и с изключително красива рустикална структура. За допълнителна защита всяка една дъска е матово лакирана, което я прави още по- издръжлива и елегантна, подходяща както за съвременни, така и за класически интериори. Със своите 13 милиметрови дъски, те са по-подходящи за реновиране и обновяване на дома.

А сега да разгледаме по-детайлно топлата и леко рустикална подова настилка от естествен дървен материал Дъб Суров . Тя носи очарованието на природата в дома ви. Дъбовия фурнир е със светлокафяв цвят , който е почти еднакъв по цялата повърхност. А уникалните ивици и чепове подчертават още повече характера на естествения трислоен паркет. Този декор е с матиран финиш и още повече се акцентира на танцуващите ивички и вплетени възелчета. Матовото лаково покритие осигурява защита на повърхността на дъските и съществеменнно улеснява тяхното почистване. Изработени по-най-висок стандарт, този естествен паркет се предлага с доживотна гаранция за домашен монтаж при спазване на всички изисквания и препоръки от производителят Quick Step. 

Quickstep 3097 Дъб Суров

Дъб Кестен –  състарен паркет вдъхновен от нюансите на естественото дърво Кестен . Скосените ръбове , добавят акцент между ламелите и разкриват уникалните им размери. В плюс е и новата система Surface and Edge Protect, която осигурява допълнителна защита на повърхността срещу мръсотия, влага и общо износване. Поддържането на паркет вече не е трудно. Специално проектираната технология го защитава от течности и го прави подходящ за семейство с домашни любимци и деца.

Quickstep 5113 Дъб кестен

Cascada- както при филмите, най-хубавото е за накрая. Тази колекция звучи така- Дърво за цял живот! Или може да я наречем Паркет за цял живот!

В нея ще откриете 100% водоустойчив дървен под. Иновативна колекция по последен писък, отговаряща на всички критерии за надежден паркет.  Със своята влагоотблъскваща технология, може да сте сигурни, че при разливания или мръсотия, то те няма да попаднат в паркета и той ще бъде защитен. За изработката на белгийските паркети е използвана една от патентованите им клик системи, а именно  Uniclic Multifit. С нея почистването става като детска игра.  А за монтажа ли, валидно е и за него. А най-хубавото е, че може да бъде поставен в кухнята, коридора, та дори и в банята.

Сами ще се влюбите в тези паркети и  вплетените тенденции от интериорния дизайн и архитектура в тях. А като допълнение е, че този световен производител е помислил за всички допълнителни аксесоари и интрументи, които са налични в магазините на Паркетен Свят.

Нека погледнем тези впечатляващи естествени паркети.

 

След всичко видяно, нека да обобщим и предимствата им:

  • Уникална технология на производство на продукта– ясно изразена фаска, еднакъв блясък на повърхността, без лак;
  • 100% водоустойчивост
  • Подобрения в клик системата Uniclic Multifit, с бърз и лесен монтаж.
  • Подходящи за поставяне във всички стаи.
  • Устойчиви на замърсявания и петна. 
  •  
  • Подходящи аксесоари, с идентична визия на паркетите. 

https://www.youtube-nocookie.com/embed/Bt2PLYQMsgc

Ако има най-подходящи думи  за обобщение на тази колекция, то те ще са „паркет за цял живот“.  Идеалния завършек на всяка една стая от Вашия дом, a благодарение на уникалните характеристики, ще можете да се радвате дълги години. Паркет, който осигурява здравина, комфорт и уют. Ходенето по него създава усещане за мекота и топлина. Най-добрата инвестиця в естествен продукт и устойчивост за цял  живот!