Uncategorized @bg

Ламиниран паркет Quick-Step серия Majestic

Тази серия от подови настилки представлява най-дългите и широки ламинирани паркети създавани някога от Quick-Step. Зашеметяващите просторни размери на дъските добавят допълнителна класа, елегантност и неповторимост на вашия дом. Наличието на фаска по ръбовете на дъските акцентира върху огромният им размер и прави така, че да изглеждат като автентичен масивен паркет.

Изглежда като истинско дърво

Ако сте решили да закупите масивен паркет за своя дом, не изключвайте и варианта с ламинираните паркети на Quick-Step серия Majestic. Тази серия ламинати притежава изключително реалистичен дизайн на повърхността, които пресъздават красивия изглед на истинското дърво. Този ефект се засилва дори още повече с невероятната текстура, която улавя натуралната структура на дървото. Резултатът е ламиниран паркет, който наистина изглежда и се усеща като масивен паркет.

Изключителна влагоустойчивост

С технологията на Quick-Step Hydroseal water-repelling, всички декори от серия Majestic могат да се поставят в мокри помещения като баня или кухня без да се тревожите от разливания и протичания върху ламинирания паркет. Също така повърхността на ламинираните паркети от серия Majestic е защитена с покритие против надраскване. Тези ламинати са толкова здрави, че могат да бъдат използвани дори в натоварени обществени сгради.

Лесен монтаж

И ако всичко това не ви е достатъчно, цялата серия Majestic включва патентованата клик система на Quick-Step – Uniclic, която позволява на отделните дъски да се „заключват” една за друга, което прави монтажа на тази настилка бърз и лесен, подходящ дори за любителите на „направи си сам”.

Related Posts