Новини

Представяне на новата Egger PRO Flooring колекция

В началото на месец октомври Паркетен Свят в сътрудничество с Egger презентира, новата колекция подови настилки на Egger Pro Flooring в луксозния Балнео СПА Хотел Свети Спас – Велинград. На събитието присъстваха гости от Германия, дистрибутори и дизайнери от цялата страна.

Egger непрестанно следват тенденциите в интериора, дизайна и подовите настилки. Основният фокус е върху природата, независимо дали се отнася за цветове, материали и дизайн. Именно затова всички тенденции в интериора са отразени върху подовите настилки.

С какво е по-различна новата колекция подови настилки?

Новата колекция подови настилки включва три основни групи настилки: ламиниран паркет Egger PRO Laminate flooring, настилка съчетаваща здравината на ламината и качествата на корка Egger PRO Comfort flooring и дизайнерска подова настилка отговаряща на всички нужди, визуални и функционални, Egger PRO Design Flooring.

Един дом. 3 типа подови настилки. 1 дизайн.

Един дизайн за всички стаи. Вече не се налага да правите компромиси с подовата настилка. Декорите от колекция Egger PRO Flooring ви дават възможност да направите целия ви дом с един единствен дизайн. Различни подови настилки, но с един и същ декор.

Немския гигант и производител Egger отново ни изненада с авангардни нови декори и структури. От класически дървесни декори, до имитиращи камък, слюда, керамика, такива с наличие на орнаменти, фигурални и преливащи цветовете декори.

Related Posts