Новини, Трислоен паркет

Семинар на фирма „Паркетен Свят“ 2013г.

seminar-na-firma-parketen-sviat-2013-15

На 14ти и 15ти юни 2013г. в хотел Мираж, град Бургас фирма „Паркетен свят” проведе семинар на тема „Перспективи и възможности за специализираните магазини за паркетни подови настилки в България”. Събитието бе организирано в сътрудничество с производители на ламиниран паркет от Германия и трислоен паркет от Финландия, като фокусът бе върху развитието на пазара на паркетни подови настилки, възможностите и предизвикателствата, които очакват всички професионални търговци на подови настилки в България.

В продължение на два дни бяха обменени много знания и опит, благодарение на които всички участници на семинара ще могат да се подготвят за предстоящите промени на пазара и да отговорят професионално и компетентно на все по-разнообразните изисквания на клиентите.

По време на семинара бе съобщена и предварителна информация за новата колекция ламинирани паркети Egger Flooring, която предстои да бъде представена официално в края на 2014г., а финландските ни партньори от Karelia презентираха за първи път пред българските дистрибутори колекцията си от трислойни паркети, която вече се продава изключително успешно и в много държави от източна Европа.

Очаквайте скоро снимки и подробна информация относно трислойните паркети от новата колекция на Karelia.

Related Posts