Ламиниран паркет

Световна премиера на новата колекция Egger Floorline 2012

Световна премиера на Egger Floorline 2012
На 12 май 2011 година в австрийския алпийски курорт Китцбюел бе показана за първи път изцяло обновената колекция ламинирани паркети Egger Floorline. На презентацията присъстваха представители на компании от 85 държави, като представител за България е фирма Паркетен Свят.

Колекцията ще бъде налична на българския пазар от началото на месец Септември 2011 година във всички магазини от веригата Паркетен Свят, както и при всички дистрибутори на компанията.
Декорите са съобразени с последните тенденции в обзавеждането и интериорния дизайн, като бяха представени множество светли и сиви цветове. Широко са представени и ламинираните паркети с двустранна и четиристранна фаска, които набират огромна популярност благодарение на страхотната си и модерна визия и експлоатационните си предимства пред ламинатите без фаска. Друго важно нововъведение са новите релефни повърхности, част от които се представят за първи път от Егер на пазара и имат много дълбок и реалистичен релеф, който е сертифициран с клас на приплъзване R10. Друго важно нововъведение е съобразяването на колекцията с регионалните предпочитания в различните държави. Така колекцията се произвежда в различни варианти за различните региони, за да се отговори по-добре на потребителските вкусове.

Очаквайте скоро снимки и повече информация относно новата колекция на Egger само на сайта на Паркетен Свят.

Related Posts