Новини

Интервю с късметлиите спечелили от кампанията ПАРКЕТирай се на плажа

Кампанията ПАРКЕТирай се на плажа приключи успешно. Късметлията, г-н Денев от Разград, бе изтеглен на 3 август, чрез томбола. Ние от Паркетен Свят имахме честта да се запознаем с него и съпругата му отблизо. Ето какви емоции, мисли и радости споделиха с нас.

– Как разбрахте за нас, откъде?
– Българите проверяват първо в Google. Е.. така и ние.. оттам ви открихме. Между другото много ни хареса вашия сайт, много добре структуриран, лесно можеш да се ориентираш. Има много голямо разнообразие.

– Доволни ли сте от обслужването в магазина?
– Да, доволни сме. Вашата колежка беше много отзивчива и ни записа имената, за да се включим в кампанията. Предварително си бяхме харесали ламината, а когато дойдохме се оказа, че го има и в наличност. Не трябваше да се чака за доставка, а това си е голямо предимство.

– Как ви се струва кампанията ни ПАРКЕТирай се на плажа?
– Страхотна е, много добре замислена. И името и ПАРКЕТирай се на плажа – изключително оригинално.

– Някога печелили сте награди от игри или подобни кампании? Това за първи път ли ви е?
– Не това ни е за втори път, но за сметка на това наградата е Уау. Първия път спечелихме пуф, който в момента го местим от стая в стая. Доста е обемист. (смеят се)

– Очаквахте ли да спечелите тази награда?
– Не, в никакъв случай. Дори бяхме я позабравили.

– Какво бихте посъветвали хората, на които скоро им предстои да закупят ламиниран, трислоен или класически паркет?
– Да избират качеството на първо място. Ние закупихме ламиниран паркет на немски производител с намаление и дебелината 10 мм. Обясниха ни, че e и 33 клас, което означавало по-голяма устойчивост. Друго нещо, което ни впечатли е, че след монтаж, ако има нещо останало като дъски, лайсни може да се върне, а парите ще ни бъдат възстановени.

– Какво ще ни посъветвате, препоръчате?
– Продължавайте да правите подобни кампании, ако може повече промоции. (смеят се) Ние все пак закупихме нашия ламинат на промоция – „Големите дъски”. Би било добре, да отворите магазин в Разград, а може и още в страната.

– Благодарим за отделеното време. Пожелаваме ви приятна почивка и прекрасни мигове!
– И ние благодарим за всичко, за приятната изненада с кошницата, хубавите плажни аксесоари и не на последно място почивка!