Паркет

Нова колекция трислойни паркети Karelia

karelia-logo-dyrbveni-podove

Паркетен Свят Ви представя най-новата си колекция трислойни паркети с марка Karelia Upfloors. Трислойният паркет Karelia е алтернативното решение на масивния паркет, той е природна, автентична и здрава настилка, изпълнена с индивидуалност.

Изработен изцяло от масивна дървесина, трислойните паркети на Karelia са произведени във Финландия, отговарят на най-взискателните изисквания за качество и дизайн и носят в себе си отпечатък от специалното отношение и уважение към природата, специфично за скандинавските страни.

Верига магазини Паркетен свят предлага на своите клиенти трислойни паркети от най-успешните и продавани колекции Urban Soul, Impressio, Idyllic Spirit, Story, Stonewashed, Silky и Spice. В колекциите можете да откриете изключително богато разнообразие от декори – от класически подови настилки със старинен и автентичен вид, през наситените и контрастни декори, обработени чрез четкане на повърхността и завършени с цветно масло, до изпълнените със свежест и жизненост трислойни паркети от ясен в пастелени тоналности като розово, синьо, зелено и прасковено.

Само с трислойните паркети Karelia Вие ще можете да наложите собствената си индивидуалност и да внесете неподправен стил във вашето обзавеждане.

Related Posts