Ламиниран паркет, Новини, Полезно

Нова колекция швейцарски ламинирани паркети KRONOSWISS

Във всеки един дом има определена част, която никога няма да изчезне или да спрем да използваме. Това е качествената подова настилка. Практична и с голямо естетическо значение, особено любима за интериорните дизайнери и клиенти реноватори.

Ако и ти считаш себе си за такъв, то се запознай с новата колекция швейцарски ламинирани паркети KronoSwiss .

Декорите от колекция Sync Chrome са проектирани да изглеждат, като естествен паркет и да са издръжливи във времето. Ламинираните паркети се посветени на дървото Дъб и са с разнообразен дизайн. Колекцията е предназначена за домашни и жилищни помещения.  

Ламиниран паркет KronoSwiss №3916D Дъб Тоскана 8мм / 32 клас 4V

Nobless 4v декорите от тази колекция са с реалистични дървесни визии, което отваря творческите възможности на всеки един клиент или дизайнер. Красивите декори с визия на естествено дърво ще ви оставят без дъх. А заобикалящата ги фаска подсилва още повече характера на дъската. Колекцията е с устойчива на износване и надраскване, а в допълнение и се предлага във вариант Широка дъска Nobless Wide 4V.

Ламиниран паркет KronoSwiss №3180D Дъб Лугано 8мм / 32 клас 4V

😊 Колекция Lifestyle – колекция, която позволява обзавеждане и стил на живот, които отговарят на актуалната тенденция. Клиентите намират визия на истинско дърво за много привлекателна. Релефната дървена структура е с 4-странна фаска и синхронни пори, които подчертават усещането за истинско дърво.

Ламиниран паркет KronoSwiss №6108D Дъб Бордо 10мм / 32 клас 4V

🌟 Helvetic Lake – Бижуто на швейцарските ламинирани паркети. Колекцията се отличава, освен с изключително прецизна имитация на естествено дърво, но и с това, че е вдъхновена и посветена на швейцарските водни площи. Ако се вгледате внимателно и докоснете с ръка подовите настилки със сигурност ще усетите силата на водата, която излъчват.  За да бъдат още по-красиви ламелите се предлагат в голям формат на дъската с релефни структури. А с техните 10 мм  висок клас износоустойчивост AC4 са подходящи, освен за жилищни, така и за търговски помещения.

Ламиниран паркет KronoSwiss №HF058 Езеро Констанс 10мм / 32 клас 4V

Swiss Solid & Solid Chrome – Декори с отлични свойства и качества на материала, с реалистична визия на истинско дърво. Осигуряват приятна атмосфера във всяко едно помещение и може да се използват по-много различни начини. Декорите са 12 милиметрови, с красива 4-странна фаска подчертаваща ламелите. Плюс към колекциите са антистатичните им свойства. Имат и предимство висока устойчивост на надраскване AC5/ 33 и разбира се удобна 5G клик система.

Ламиниран паркет KronoSwiss №4490D Дъб Исландия 12мм / 33 клас 4V

Ако и на  теб ти харесаха декорите, можеш да ги разгледаш директно тук : https://parketensviat.com/proizvoditel/kronoswiss/

 Или на място в най-близкият магазин на Паркетен Свят.