Полезно

Светещ перваз на Haro

Перфектност във всеки детайл

Подовите настилки на Haro създават приятна атмосфера и качество на живот във всяко едно помещение, но перфектната визия се постига с подходящите аксесоари. Тези, които са почти незабележими за окото, но все пак наистина важни за цялостното впечатление, като перфектно съвпадащи первази. Всички аксесоари на Haro се произвеждат с абсолютно същата прецизност и стандарт на качество, като ламинираните, трислойни и дизайнерски настилки.

Интериорно осветление в съчетание с первазите на Харо може да трансформира всяко едно помещение. Благодарение на модерната и иновативна система закрепващи релси, поставянето на первази Харо е бързо и лесно.  Системата е подходяща за поставяне както в голям апартамент, така и за студиото, стълбище, гардеробна или коридор. А най-хубавото е, че към нея пасват широка гама аксесоари. Първата стъпка към създаване на футуристично жилище.

Haro Led система е подходяща за всички, които предпочитат по-красивото, дискретно осветление.

Качествената подова настилка заедно с оригиналните аксесоари на Haro осигуряват изпитана подова система, която ви дава много години удоволствие.

Защо Haro?

Ние като основен представител и партньор на Haro обръщаме голямо внимание на правилния избор аксесоари, когато съветваме своите клиенти. Красив ефект се създава от еднаквата повърхност на пода(паркет, ламинат) и нейното хармонично продължение по стената.

Истинско дърво – Когато клиентите изберат трислоен паркет на Haro, могат да бъдат спокойни, за намирането на подходящ перваз. Те са произведени със същата грижа и внимание, от масивно дърво и изискан дървен фурнир.

 Оптимална защита – пълна естестика . Повече собственици на сгради , реноватори избират ламиниран или дизайнерски под на Haro- оптимален комфорт и дълголетие. Когато клиентът избере водоустойчив ламинат или дизайнерски под, то за тях  има подходящи съвпадащи первази, които са защитени срещу проникване на влага.

Модерните бели первази също могат да се използват ефективно, но за създаване на визуално плавен преход към бели или много светли стени.

А ако се чудиш как да добавиш акцент в конкретна част от стаята  или искаш всяка твоя стъпка да бъде на фокус, то системата на Haro Led е твоето решение.