Трислоен паркет

Трислоен паркет Tarkett – високо качество на добри цени

Немският гигант Tarkett отново ни изненада с нови колекции трислоен паркет, които съчетават в себе си освен невероятното си техническо изпълнение и високо качество на паркета, но и адекватна цена.

Tarkett е първият производител на естествени подови настилки в Европа с две колекции, отличени със сребърен сертификат* „Cradle to Cradle®”, което прави фирмата първият производител на естествени подови настилки в Европа, предлагаща „Cradle to Cradle®” сертифицирани продукти.

Кое обаче прави Tarkett номер едно на световния пазар?

Най-голямата гама от продукти в отрасъла за подови настилки, предлагащи невероятни текстури и различни начини на полагане на трислойния паркет.

Разгледайте уникалните колекции по-долу и се запознайте с невероятните им характеристики, които могат да ви накарат да се чувствате уникално и неповторимо в собствения ви дом. Всяка от тях изпъква с индивидуализъм, лукс и неповторимо качество на изработка.

Колекция Rumba
Танцуването – никога не е било по-голямо удоволствие!

Rumba е специална колекция дъски с по-малки измерения, която ще ви донесе радост от движението, вдъхновение и прилив на енергия. Декорите на колекцията ще донесат едно невероятно усещане за модерно, дори и в най-традиционния дом.

 

Издръжлив, лесен за почистване и устойчив на драскотини, през годините външният му вид ще развие уникална индивидуалност, която ще отразява Вашия стил. Но ако след години на употреба желаете да възстановите първоначалния му изглед, можете да циклите своя многослоен дървен под до 3 пъти!

Системата на поставяне T-lock го прави изключително лесен за поставяне, махане и дори повторна употреба без да има нужда от специални инструменти. Паркетът Tarkett е със стабилна конструкция и силна заключваща система с един от най-устойчивите лакове на пазара. Монтирането на трислойния паркет става изключително лесно, като няма нужда от лепило. Системата T-lock заключва дъските плътно и равномерно без да оставя ръбове. Разгледайте всички декори трислоен паркет от колекция „Rumba“

Колекция Sinteros
Специална колекция, предназначена за източноевропейския пазар

Всички декори от колекция Sinteros се характеризират със своята гъвкавост. Без значение дали клиентите ще предпочетат дъб, ясен,бук, мербо или кемпас, те ще създадат един уникален и неповторим външен вид, който се съчетава перфектно с всякакъв интериор, във всеки дом, така че гъвкавостта на дизайна е гарантирана.

В тази колекция са включени декори от традиционна и по-екзотична дървесина, с оцветени или топлинно обработени ефекти по повърхността, потребителите ще намерят елегантни дървесни видове от всички краища на света, благодарение на които ще си осигурят една непреходна красота и високо качество на подовата настилка за доста дълъг период от време.

Лесната инсталация – използваната клик система е една от най-актуалните подови системи за сглобяване без лепене. Дъските са подставени под ъгъл една към друга, като същевременно са заключени доста ефективно. Тази проста конструкция прави демонтажа също особено лесен.

Освен всички други предимства, като: разнообразието в дървесината, перфектното пасване към всякакъв интериор и лесното монтиране, трислойните паркети от колекция Sinteros, са и екологично и природно ориентирани. Със своите 5 дървесни вида, 12 богати цвята и красиво, екологично завършващо покритие, трислойните паркети предлагат стотици хиляди възможности за декориране, ограничени единствено от нашето въображение. Разгледайте всички декори трислоен паркет от колекция „Sinteros“

Колекция Tango Art
Красота и усещане за нежно докосване, топлина и автентичност

Най-горният слой на паркетите, направен на пръв поглед от парче дърво, успява да вдъхне живот и да изрази личността и характера на продукта. Разликите в структурата на дървото създават усещане за рисуване с четка, като по този начин се постига луксозен и завършен външен вид на паркета. Интересните цветови комбинации, ръчно завършените ръбове, металик и гланц ефектът на паркетите от колекция Tango Art ще задоволят дори най-разнообразните и претенциозни вкусове. С ясно изразената си елегантност и първокласните дървесни видове, луксозната колекция паркет се характеризира с изключителна твърдост и устойчивост, гарантиращи запазване на качеството при по-дълъг период на експлоатация.

Като типична Tarkett настилка и тази колекция има стабилна структура и силно заключваща система с едно от най-трайните покрития на пазара. В резултат на това, многослойният паркет се характеризира с високо качество и производителност.

Характеристиките на колекцията Tango Art:

 • Повърхността на Tango Art е изработена от едно парче дърво
 • Многослоен паркет
 • 100% екологичен и естествен под
 • Лесно почистване и поддръжка
 • Лесно и бързо се вгражда, като може да се инсталира система за подово отопление
 • Използвана е най- висококачествена дървесина от първокласни дървесни видове от цял свят
 • Дълготрайна подова настилка, чиято повърхност е допълнително подчертана с оцветяване и лакиране

Любопитен факт за тази колекция е, че всички декори от колекцията носят наименованието на големи градове от всички точки на света. Разгледайте всички декори трислоен паркет от колекция „Tango Art“

Колекция Tango Vintage
Стил, уникален дизайн и специални ефекти

Колекцията Таngo Vintage дава широка гама възможности, всеки дизайн в колекцията е отделно парченце красота, но също така и смесица от традиция, градена в продължение на векове и модерни цветове и текстури. Изключително разнообразната и висококачествена подова настилка от колекцията Tango Vintage е умна инвестиция, на която ще се наслаждавате за цял живот.

Издръжлив, лесен за почистване и устойчив на драскотини, през годините външният му вид ще развие уникална индивидуалност, която ще отразява Вашия стил. Но ако след години на употреба желаете да възстановите първоначалния му изглед, можете да циклите своя многослоен дървен под до 3 пъти!

Отново имаме система на поставяне Т-лок, която както и при другите колекции, го прави изключително лесен за поставяне, демонтиране и дори повторна употреба без да има нужда от специални инструменти. Паркетът Tarkett е със стабилна конструкция и силна заключваща система, а покритието е доверено на един от най-устойчивите лакове на пазара.

Характеристиките на колекцията Tango Vintage:

 • Широка гама стилове и дизайни
 • 100% Естествена подова настилка
 • Лесно и бързо поставяне, както и удобна и лесна поддръжка
 • Отлично импрегнирана подова настилка
 • Подходящо е поставянето над системи за подово отопление почти при всички подови настилки, като единствено изключение прави Букът.

Декорите от колекцията носят наименованието на области, разположени в различни части на Европа, като по този начин се цели клиентът, монтирайки си този паркет, да се пренесе духът и магията на региона и в своя дом. Разгледайте всички декори трислоен паркет от колекция „Tango Vintage“

С покупката на трислоен паркет, от която и да е колекция на Tarkett, клиентът си купува най-вече уют. Малко са продуктите, които успяват да внесат топлина и комфорт в дома, както и същевременно с това да създадат приятна атмосфера. Точно това е което отличава настилките Tarkett от другите настилки като ги прави един уникален продукт и същевременно една разумна инвестиция. Купувайки си трислоен паркет, клиентът си гарантира една уникална, автентична, модерна, актуална и качествена подова настилка за продължителен период от време.

* Сребърният сертификат „Cradle to Cradle®” удостоверява, че материалите, които се използват за производството на дървени подови настилки са високо оценени. Фирмата e въвела нов подход в проектирането на продукти, използващ екологичната устойчивост на всеки един от четирите етапа от жизнения цикъл на продукта: избор на материали, използване на ресурсите по отговорен начин, осигуряване на благосъстоянието на всеки човек по време на използването и поддръжката на продукта, повторна употреба и рециклиране в края на цикъла. Това са колекциите Rumba и Sinteros, предлагани и в „Паркетен Свят” ООД.