Ламиниран паркет

Ламиниран паркет колекция 2015-2017 Egger Roadshow

Бургас и София бяха градовете, които посрещнаха новата колекция на Egger – на колела.

За да представят колекцията 2015-2017, по специална покана на официалния си дистрибутор „Паркетен Свят“, в двата града се проведе Egger „Roadshow“. Шоурум камион на Egger пристигна специално, за да пренесе света на фирмата по-близо до своите клиенти.

За първи път Egger, показа новата си колекция ламинирани паркети по уникален и иновативен начин, като на територията на двата града беше позициониран специално оборудвания шоурум камион с виртуално дизайн студио и високотехнологични зала за провеждане на презентации.

По един изключително интересен и запленяващ начин, екип от трима висококвалифицирани представители на Egger, с помощта на екипа на „Паркетен Свят“, в няколко презентации и маркетингови демонстрации във виртуалното дизайн студио на камиона, представиха цялостния цикъл на производство на фирмата.

На специално обособено място беше показана и презентирана новата клик система, като посетителите можеха да я разгледат и имаха възможност сами да изпробват новата UNI fit! система за сглобяване, която е бърза, гъвкава и сигурна за монтаж,  демонтаж и е с 40% по-ефикасна спрямо стария метод на закопчаване на ламелите.

В залата за презентации бяха изложени и презентирани най-новите декори подходящи за всеки вкус. Гостите имаха удоволствието да се запознаят с още една нова област на приложение в света на Egger – ламинираният паркет Aqua+, подходящ за ползване в жилищни помещения, входни антрета и кухни, бани и тоалетни за гости. Екипът на фирмата акцентира и върху новия формат по-дълга дъска, която фирмата ще предлага, структурата на ламината и особеностите на продуктите.

Всички гости на „Паркетен Свят“, благодарение на модерната иновативна технология, използвана за оборудването на EggerTruck, имаха удоволствието и възможността да се потопят в света на немския лидер на пазара на ламиниран паркет. Те успяха да се запознаят с историята на семейната фирма Egger, най-новите оригиналните декори включени в новата колекция,модните тенденции в сферата на подовите настилки и да се докоснат до „ELFC 2015-2017“.

На събитието организирано от „Паркетен Свят“ със съдействието на Egger, фирмата производител oще веднъж успя да докаже на своите клиенти, че е надежден производител с дългогодишен опит и високи стандарти за качество на продуктите си и на производствените си процеси.

За тези, които не успяха да се насладят на това уникално по рода си събитие, заповядайте в магазините на „Паркетен Свят“ на територията на цяла България или разгледайте новата колекция тук, за да се запознаете от близо с една невероятна колекция ламиниран паркет, която би вдъхновила и задоволила дори най-капризния вкус.