Ламиниран паркет

Влагоустойчив ламиниран паркет Aqua+

Години наред влагата и водата са били основният враг на настилките от дърво. Главен недостатък на ламинирания паркет са подуването и отварянето на фугите при повишена влажност в помещенията.

Именно затова Egger вложиха усилия точно в тази насока, като създадоха нова технология, повишаваща устойчивостта на ламинирания паркет към влагата. Специално разработени по новата технология са всички декори от серията „Aqua+”, част от новата колекция – Egger laminate flooring.

Особености и предимства на ламинирания паркет Aqua+

Лесна поддръжка – висококачественото покритие дава широк спектър от възможности за поддръжка на Вашия влагоустойчив ламиниран паркет. Освен стандартното почистване с прахосмукачка, благодарение на иновативната технология подът спокойно може да бъде забърсван с влажна кърпа, та дори и почистван с парочистачка.
Устойчивост – благодарение на уникалната технология Aqua+ всички декори от серията „Aqua +” са с увеличена резистентност към попиване на влага, което ги прави подходящи за използване дори и в мокри помещения.
Хигиенично чист – този тип подова настилка не задържа замърсявания и прах, което е предпоставка за създаване на по- хигиенична и здравословна атмосфера във всеки дом. Идеално решение за хора с алергии и семейства с малки деца, за които чистота е основен акцент.

Благодарение на технологията „Aqua+” можете да откриете изцяло нови приложения на ламинирания паркет. Възможностите и идеите за интериорен дизайн са хиляди, като вече не е невъзможно обзавеждането на цялото жилище с една подова настилка и в мокрите, и сухите помещения. Ламинираният паркет от серията „Aqua+” е подходящо решение за кухни, бани, антрета и коридори.

Заповядайте в нашите магазини и се уверете в качествата на предлаганите от нас продукти.

Почерпете вдъхновение за Вашия собствен дом като изгледате следното видео: