Полезно

Нова колекция Expert Choice

Представяме Ви най-новата колекция към нашия асортимент-  Expert Choice от Kronospan

Защо да изберем ламинат Expert Choice?

Продуктите, предлагани от Expert Choice,  дават възможност да се създаде уникален и неподражаем дизайн във Вашия дом, изпълнен със светлина и топлина. Нека разгледаме по-подробно основните предимства на ламинираният под от Expert Choice.

Гаранция за Безопасност и Качество

Всички подове от серията са преминали тестване според международните стандарти за качество. Може да бъдете сигурни, че пода Ви ще издържи дълги години.

Лесен за монтаж

Едно от най-важните предимства на ламината е бързият и лесен монтаж, за разлика от етествения паркет, който не само е с по – висока цена, но и трябва да наемете специалист, който да монтира ламината.

Ламинираният паркет Expert Choice не само ще ви спести време, но и разходи, тъй като монтажът изисква минимум усилия и разходи. Всеки начинаещ може лесно да го инсталира. Това се дължи на факта, че Expert Choice използват най-новата патентована клик система и нямате нужда от скъпи инструменти.

Отлична защита срещу удар и износване.

Подовите настилки на марката се считат за едни от най-здравите на пазара, може да бъдете сигурни , че мебелите Ви няма да оставят следа по пода. Единственото, което е необходимо е да поставите подложки под тях.

Плътните MDF плоскости в комбинация със специално меламиново покритие правят възможно запазването на подовото ви покритие в продължение на десетилетия.

Защита срещу излагане на домакински препарати и слънчево изгаряне.

Специално покритие предпазва ламината от избледняване, а също така ви позволява да почиствате и третирате пода си с различни препарати, така че лесно можете да измиете пода си и да поставите мебели над ламинат Kronospan.