Винил

Нова колекция от Tarkett – „iD Pro Generation 55“

„Здрава подова настилка с лесен монтаж, гарантирана дълготрайна износоустойчивост и автентичен вид.“

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА устойчивост

iD Pro Generation 55 имат технология от следващо поколение и са проектирани да надминат суровостта на ежедневното високо износване и да издържат на
каквото и да е хвърлено, изпуснато, разлято или остъргано върху тях. Издържат прекрасно на
изискванията на натоварените търговски площи.

ПОДОБРЕН комфорт

Благодарение на интегрираната акустична подложка, iD Pro Generation 55 позволява намаляване на ударния шум с повече от 21 dB! Чудеснo решение за поддържане на концентрация в натоварени офиси.

ЛЕСЕН монтаж

Тъй като те са издръжливи, водоустойчиви, стабилни и лесни за използване , iD Pro Generation 55 могат да се използват във всяка област включително тези, които са най-податливи на влага и разливи, като кухни и бани. Монтажът е лесен и бърз благодарение на клик системата.

НАЙ-РЕАЛИСТИЧНИТЕ дизайни

Избрани са най-търсените стилове и формати, така че можете да се отървете от догадките при избора на правилния цвят или размери на дъската. Това прави избора на продукти по-лесен и бърз, което е голямо предимство за търговски ремонти. Предлагаме 8 дизайна, от които 4ри дървесни и 4 дизайна на камъни и керамика.

ТВЪРДА ЛУКСОЗНА ВИНИЛНА ПЛОЧКА

„ТЕХНОЛОГИЯТА ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ ЗА ПО-ЗДРАВО МОНТИРАНЕ“

  1. PUR обработка за изключителна устойчивост на абразия и надраскване
  2. Прозрачен износващ се слой: 0,55 мм за iD Pro Generation 55 за устойчивост на трафика
  3. Дизайн с висока разделителна способност, възпроизвеждащ автентичността на естествените материали
  4. Твърд основен слой, изработен от PVC и варовик за екстремни размери
    стабилност и устойчивост
  5. Акустична подложка, позволяваща абсорбиране на >21 dB
  6. Лесна система за щракване за бърз монтаж, без да са необходими специални инструменти

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА УСТОЙЧИВОСТ

…ПРОТИВ ЕЖЕДНЕВНО ИЗНОСВАНЕ И ВЛАГА!

Технологията от следващо поколение iD Pro Generation 55 е проектирана да надмине суровостта на ежедневното силно износване и да издържи на всичко, което се хвърля, изпуска, разлива или остъргва върху него. Той отговаря прекрасно на изискванията на натоварените търговски площи.

Благодарение на техния твърд варовиков състав, iD Pro Gen 55 са много устойчиви на следи от вдлъбнатини, много по-устойчиви от подовите настилки от дървопластмасов композит (WPC).

УСТОЙЧИВ НА ТЕМПЕРАТУРНИ ВАРИАЦИИ

iD Pro Generation 55 e устойчив на вода, студ и топлина благодарение на отличната стабилност на размерите. Може да се монтира във всяка стая, включително всесезонни стаи с екстремни температурни колебания.

УСТОЙЧИВ НА ПЕТНА

Прилага се повърхностна обработка, за да се предпазят нашите SPC гами от петна и да се улесни почистването.

КОМФОРТ И ТИХА РАБОТА – ПОДОБРЕТЕ КОНЦЕНТРАЦИЯТА

Благодарение на интегрираната акустична подложка, iD Pro Generation 55 позволяват намаляване на ударния шум с повече от 21 dB! Чудесно решение за поддържане на концентрация в натоварени офиси.

С ICC рейтинг от 68, нашият Rigid Core LVT позволява драстично абсорбиране на звук – като стъпки – и цялостен комфорт в стаята.

iD Pro Generation 55 позволяват намаляване на ударния шум с повече от 21 dB за намаляване на нивата на шум в стаите и между етажите.

Интегрираната IXPE 1 mm акустична подложка позволява да се възползвате от страхотни акустични характеристики, като спестявате разходите за допълнителна акустична подложка.

НАЙ-ЛЕСНИЯТ МОНТАЖ – защото времето е пари!

Тъй като са издръжливи, водоустойчиви, стабилни на размерите и лесни за инсталиране, iD Pro Generation 55 могат да се използват във всяка зона, включително тези, които са най-податливи на влага и разливи, като кухни и бани. Монтажът е лесен и бърз благодарение на клик системата.

СИСТЕМА EASY CLICK – Системата Uniclic® е бърза и лесна щракване ъгъл-ъгъл, позволяваща да спестите време в сравнение с традиционната система за инсталиране (залепване LVT), спестявайки ви време и пари.

НЕЗАБАВНА УПОТРЕБА – Както всички плаващи инсталации, iD Pro Generation 55 са готови за използване веднага след инсталирането. Без лепило, без време за съхнене.

ПОКРИЙТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА – Акустичната подложка от пяна и твърдата основна структура на iD Pro Generation 55 покриват несъвършенствата на пода, за разлика от традиционните луксозни винилови плочки.
Те могат да бъдат монтирани върху съществуващи подове, ако са изпълнени задоволителни условия. Можете да се обърнете към указанията за инсталиране за цялата информация.

НАЙ-РЕАЛИСТИЧНИTE ДИЗАЙНИ – за изискан интериор!

Избрани са най-търсените стилове и формати, така че можете да се отървете от догадките при избора на правилния цвят или размери на дъската. Това прави избора на продукти по-плавен и бърз, което е голямо предимство за търговски ремонти.

АВТЕНТИЧНИ ДИЗАЙНИ – С отпечатан декоративен слой с висока разделителна способност, iD Pro Generation 55 пресъздава външния вид и усещането на дърво и камък, без недостатъците на по-трудната поддръжка и разходите. Покритието е по-реалистично благодарение на матовото покритие.

Благодарение на структурата на Rigid Core и дебелата конструкция, iD Pro Generation 55 прилича на истинска каменна подова настилка, колкото и на външен вид. Релефът, избран за всеки дизайн, позволява да се възпроизведе естествената есенция на дървото и камъка.

ГРИЖА ЗА ХОРАТА И ЗА ПЛАНЕТАТА

В Tarkett вярват, че ако сме заедно можем да окажем положително въздействие върху хората и планетата.

В Tarkett изискват да знаят всеки детайл за материалите, които използват, за да може да бъдат напълно честни с клиентите. Те следват стандартите за здраве и устойчивост на методологията Cradle-to-Cradle, за да подберат техните суровини. Всички колекции Tarkett LVT, включително iD Pro Generation 55, използват технология без фталат, базирана на алтернативни пластификатори, които могат да се използват за чувствителни приложения като производството на играчки, опаковки за храни и медицински изделия. Тези колекции дават възможност за спечелване на кредити в сертификати LEED и WELL Green Building и са 100% рециклируеми.

Техният ангажимент е да ви предоставят по-здравословни пространства за живот и работа не е просто приказка. Като намаляват емисиите на летливи органични съединения (VOC), техните продукти надхвърлят толкова много най-строгите индустриални стандарти за качество на въздуха, че създават собствен стандарт. Емисиите на iD Pro Generation 55 TVOC са 10 пъти по-ниски от международните стандарти. Това означава, че можете да дишате спокойно, знаейки, че сте направили добър избор за вашата подова настилка. iD Pro Generation 55 също са сертифицирани по Floorscore.