Стъпала

Стъпка по стъпка към по-красиви стаи

или правилното стълбище за вашия под HARO.

Трябва да мислите за вашите стълби не само като начин за свързване на два етажа, но и като възможност да създадете особено красива и естествена връзка с вашия етаж. Със стъпаловидни елементи, които пасват идеално на вашия под. HARO Stairs е разширение и усъвършенстване на висококачественото и устойчиво производство на подове на HARO. Стълбите HARO придават на вашето стълбище особено красив ефект както в нови сгради, така и в проекти за обновяване.

 

 

 

Това е най-красивият начин да обедините вашия под и стълби.

Цвят, структура, формат, форма, повърхност, допир и усещане. И идеално съгласувана с вашия под. Дизайнът на вашите стълби прави дома ви малко по-специален. И превръща вашите стълби в нещо повече от просто начин за свързване на два различни етажа: създава привличащи вниманието, дизайнерско произведение и скулптура в стаята. HARO създава най-добрите условия за това. Така че вашето ново стълбище да се превърне за вас в чиста формалност.

Защо стълбище от HARO е правилният избор?

Тъй като стълбите HARO ви позволяват да създадете нова синергия между вашите стълби и стая, функция, която ги превръща в дизайнерски обект.

Защото HARO произвежда всички дъски от оригинален паркет HARO.

Тъй като вашите стълби ще бъдат напълно съгласувани с вашата подова настилка както като цвят, така и като повърхност.

Защото дизайнът отразява най-добре качеството на HARO.

Защото получавате най-добрата подкрепа от HARO, когато става въпрос за технически въпроси и най-добрата помощ при работата по измерване на вашите стълби.

Тъй като стъпковите елементи на HARO се доставят напълно предварително сглобени. За особено бърз и лесен монтаж.

Уникални дизайнерски опции

Не е ли хубаво, когато нещата съвпадат, подхождат, допълват се идеално и са координирани? Точно като HARO Service, който прави стълбищата толкова лесни за вас.

Много просто със система

Всички стъпала, странични панели и крайни ръбове са идеално координирани и предлагат максимална свобода на дизайна. Всичко е възможно. Дори первазите на прозореца могат да бъдат монтирани, за да съответстват на пода и стълбите. Каквото искаш, можем да го направим заедно.

Какво казват нашите ентусиазирани клиенти

„С цялостната система от HARO намерихме просто и наистина красиво решение за старото стълбище
по време на ремонта на къщата на родителите ми. Съвпада с избрания етаж в къщата.”

Измерването на стълбище е сложно. Но Паркетен Свят прави работата лесна за вас. Нашите монтажисти измерва стълбите директно във вашия дом или на строителната ви площадка. Въз основа на тази информация ние от Паркетен Свят избираме и изготвяме за вас индивидуална оферта на най-подходящите за вас стъпала. Перфектно премерени, перфектно произведени и перфектно монтирани. Така че всичко да пасне на 100%.