Ламиниран паркет

Нова колекция ламиниран паркет EGGER “Euroclic 2014”

Нова колекция ламиниран паркет Egger серия "Euroclic 2014"

С началото на летен сезон 2014 година в магазините от верига „Паркетен Свят” можете да намерите новата колекция ламиниран паркет Euroclic 2014 на немския производител Egger.

Всички декори ламиниран паркет са разработени по производствена технология DPL –директно пресовани ламинати.

При тези продукти върху носещия материал се поставя декорирана хартия и допълнително покритие, а на обратната страна се поставят съответните насрещни хартии. Напоените със смола хартии се пресоват чрез едностепенен метод с носеща плоскост. Така при готовите ламинирани паркети не настъпват издувания или хлътвания поради смяна на температурата.

Друго голямо предимство на тази технология е т. нар. стабилизиращ слой, който се състои от импрегнирани със смоли хартии и служи на първо място за това да се получи изравняване на напрежението към защитния пласт и декориращата хартия на горната страна. Слоят държи паркетната ламела права, прави я устойчива на влага и предотвратява огъването и.

В новата колекция, насочена към по-ниския ценови сегмент, са включени 15 декора ламиниран паркет от с дебелина 7мм/31клас, 8мм/31 клас и 8мм/32 клас, като част от тях имат и четиристранна фаска.

Разгледайте снимки на декорите ламиниран паркет, които вече са налични на склад и се предлагат във фирмените магазини на „Паркетен Свят”.