Паркет

Участвай в игрите и томболите на – Egger и HARO

игри и томболи на лидерите в производството на подови настилки – Egger и HARO

Спечели страхотен уикенд до Мюнхен и прекарай незабравими моменти в сърцето на германската провинция Бавария. Запечатайте Вашите щастливи моменти вкъщи, върху Вашия ламиниран или трислоен паркет HARO и качете снимка или видео на www.haro.com/moments

От февруари до 31 октомври 2014г. фирма HARO дава шанс на всеки, закупил ламиниран или трислоен паркет HARO да участва в играта HARO moments и да се бори за спечелването на голямата награда.

Игра на HARO

Единственото, което трябва да направите е да запечатате на снимка или видео щастлив момент във Вашия дом върху ламинирания/трислоен паркет. Снимката или видеото можете да качите в официалния сайт на www.haro.com/moments, където ще има гласуване за най-харесвана снимка/видео и всеки ще може да сподели с приятел/познат.

Всички получени материали ще бъдат представени в официалния сайт на HARO, където ще можете да гласувате и да споделите с Вашите приятели. Победителите ще бъдат изтеглени от 20тте участници с най-много получени гласове в края на периода на играта.

Разгледай всички трислойни и ламинирани паркети на фирма HARO

Томбола на Egger

Един от най-реномираните немски производители на ламиниран паркет – Egger организира специална томбола за всички свои клиенти, които са запалени футболни фенове. Всеки желаещ да участва трябва само да даде своето предположение кой ще бъде големият победител на Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия онлайн на www.egger.com/champion. Един от всички гласували ще спечели два VIP билета, включително пътните и една нощувка за един мач на Байерн-Мюнхен на стадион Алианц Арена (Германия). Участието в томболата е открито до 12.06.2014г., а подробните условия за участие, заедно с Програмата за Световното първенство по футбол можете да разгледате оттук.