Ламиниран паркет, Полезно

Многообразността на сивите подове.

Дървените подове в сиви тонове се превърнаха в тенденция през последните години, придавайки на всяко пространство елегантен и изтънчен, класически стил.

Сивото е основният цвят за много декоративни концепции. Благодарение на своята неутралност, той може да се комбинира с различни нюанси и цветове, което го прави един от основните, когато става въпрос за комбиниране на стилове. Сив под, комбиниран с ярки цветове като оранжево, горчица или червено, може да подобри забавния и свеж характер на стаята.

Сивите подове в светли тонове са очевидните победители на този сезон, тъй като в комбинация с мебели от естествено дърво или ракита, те постигат уютна среда в скандинавски стил.

Във FAUS имат подове като Шеврон светло сив от гамата Masterpieces, които имитират най-ексклузивните класически подове с по-модерен и неостаряващ начин. Друг дизайн, като паркет Херингбон Ривау 8мм/33клас, притежава естествения чар и сложните детайли на подовете от истинско дърво.

Този тип сиви подови настилки са идеални за тези, които търсят изтънчен под, който да се комбинира с цветни тавани или стени, или с текстилни аксесоари с модерни щампи или впечатляващи цветове.

Всички тези подове са вечни, елегантни и топли дизайни, които могат да бъдат адаптирани към всеки стил на декорация, като също така правят пространството да изглежда по-голямо и по-светло.

Запознайте се с цялата ни гама от ламинати FAUS.