Ламиниран паркет

Колекция АRTEO – ексклузивно само в Паркетен Свят

Ако искате интериора да бъде симетричен, да откриете хармония и да се чувствате максимално близко до природата, отговорът на Вашето желание е Артео. Колекция Артео включва най-висок клас ламинирани паркети, а само в магазините на Паркетен Свят ще откриете 11 декора с два различни формати на дъската S и XL. Чудите се с какво е по-различна тази колекция?

Ламинираните паркети с марка Arteo позволяват в една стая да бъдат монтирани дъски с различна ширина. Какво означава това? В едно помещение може да имате ламиниран паркет на тясна дъска (S 160 мм) комбинирано със същия декор ламинат, но на широка дъска (XL 282 мм). Монтирането на ламиниран паркет Arteo по нищо не се различава от този на останалите ламинати, бързо и лесно, благодарение на иновативната клик системата MegaLoc.

Друго предимство на колекция Arteo е високият клас на износоустойчивост 33 клас / АС5, което означава, че са изключително подходящи както за дома, така и за силно натоварени обществени помещения и подово отопление. Колекция Arteo се предлага ексклузивно за Паркетен Свят и може да я откриете във всеки един от нашите магазини.

Arteo е колекция за тези от Вас, които ценят изкуството, харесват иновациите и природата. Поставете декора на тясна дъска на мястото, където е необходимо – тесен коридор, преходно помещение или около определени мебели у дома. Добавете сега и ламелите с широка дъска на място с много слънчева светлина, в центъра на стаята, за да изпъкне красивата им структура. Е, резултата със сигурност е повече от страхотен! Специално за Вас, сме подбрали декори с формат на дъската – S и XL, с които лесно ще създадете контраст в помещението. Освободете въображението си и комбинирайте смело, ще Ви се стори като детска игра.

Когато нямате вдъхновение и искате малка промяна в дома или офиса, доверете се на Arteo. Идеалното решение създадено от контрастиращи и допълващи декори, качествено немско производство и красиви натурални, светли и сиви цветове.