Паркет, Полезно

Фаворитът сред многослойните паркети- Haro

Многослойните паркети – HARO. В магазините на Паркетен Свят!

Изключително много се радваме, когато можем да Ви предложим едни от най-интересните декори, паркети. Това са тези, разказващи истории. Днес ще загатнем за аристократичен и величествен класически стил, подходящ за дами и господа.
Представяме ви най-отличаващият се декор от колекцията Немски многослойни паркети с марката HARO. Със своята 150 годишна история в обработването на дървесина, с дистрибуция в над 90 страни, марката HARO се е превърнала в синоним на качество при подовите настилки!

Именно този отличаващ се двуслоен паркет, се превърна във Фаворит, не случайно и името му е такова – Дъб Фаворит!

Паркетите от тази колекция са изработени изцяло от естествени материали, като основата им е от масивна смърчова дървесина. Формата на дъските е класически, вечен и универсален – 70/490мм. Благодарение на отличния топлинен обмен, тези паркети са особено подходящи за разнообразния и разрастващ се пазар на подови отопления.  По този начин ще поддържате равномерна температура в дома и си ще създадете комфортно отопление за цялото жилище. Подът Ви ще изглежда стилен, а дома Ви – топъл и уютен.

Кое е различното от останалите фабрично обработени паркети?

Двуслойните паркети HARO са устойчиви и не позволяват на метеорологичните изменения във времето да оказват влияние върху красотата и издръжливостта на подовата настилка. Двуслойните паркети от серия 3000 са с обща дебелина 9 мм. HARO Allegro предлага на клиента завършен продукт, който може да бъде инсталиран в традиционната инсталация от тип рибена кост. Продуктът се предлага в двуслойна конструкция за оптимална стабилност. Препоръчва се декорът да се монтира с лепило Haro Elastikkleber.

Паркета позволява лесна поддръжка и многократно циклене.

Не е необходимо нанасянето на лаково покритие след инсталирането на паркета, тъй като той е третиран със специално разработено и патентовано лаково покритие – PermaDur.

Паркетите на HARO Ви дават гъвкавост благодарение на ниския си профил. Могат да се използват за освежаване и реновации  и да, без повече притеснения за вратите у дома!

А най-голямото очарование е, че имате възможност всяка стая да бъде различна. Вашият под може да бъде нареден в така любимата за всички ни – Рибена кост, на квадрати или с класическо право редене. Паркетите от тази колекция се инсталират само чрез лепене, като по този начин звуковите нива в помещението значително намаляват.

Избирайки паркет от колекцията на HARO си гарантирате класическа елегантност у дома!