Полезно, Винил

Ceramin – ВОДОУСТОЙЧИВА ПОДОВА НАСТИЛКА

ДЕКОРИТЕ НА CERAMIN -> РАЗГЛЕДАЙ ГИ

Ламинираният паркет на CLASSEN е водоустойчив, което означава, че притежава допълнителна защита на системата за монтаж и водоустойчива носеща плоскост, които не позволяват
на влагата да проникне в сърцевината за определен период от време. Водоустойчив означава, че кратковременен контакт с вода няма да доведе до щети, но водата трябва да бъде
избърсана , преди да премине бариерата. Благодарение на нашите иновации, проблемът с подовите настилки, които се увреждат при контакт с вода, е напълно решен!Поради по-ниската си плътност на материала, Ceramin е далеч по-лек от керамичния и lvt. Без допълнителни тежести, с удоволствие се работи с него.Ceramin е изключително здрав и нечуплив, затова е идеален и подходящ за подови настилки, заместител на подовите плочки или за поставяне на стени.

Благодарение на уникалната технология за цифрово печатане, Classen може да отговори на всички очаквания на клиентите със съвременните си дизайни.Взимайки предвид уникалния състав на продуктите, те са наистина водоустойчиви за разлика от много други продукти, които имат водоустойчив етикет.

Ceramin ни предлага 100% стабилност на размерите и 0% подуване. Стабилност, каквато срещаме при керамиката, но сравнително по-лек и нечуплив. Няма нужда да споменаваме LVT…

Двете патентовани заключващи технологии, Megaloc и Seal Joint, гарантират на керамичната подова стена стабилна инсталация и намаляване на времето за обработка до 40%.

Повърхностното уплътнение на Ceramin е изключително здраво и износоустойчиво. Подходящo за домашни и търговски обекти.
Благодарение на състава си, Ceramin абсорбира звука, придавайки по-добра акустика в сравнение с традиционните дървени или ламинатни настилки и керамика.
Не са необходими скъпи почистващи препарати, които да поддържат вашия под от Ceramin. Обикновена метла, моп или прахосмукачка са напълно достатъчни. Истински комфорт в сравнение с дървото и керамиката.
Тънка и здрава, лесна инсталация върху съществуващ под или стена. Вероятно едно от най-иновативните решения за обновяване за под и стена.
Ceramin се произвежда с голямо внимание особено при избора и използването на различни материали. Целта е да се достигнат ниски емисии, възстановимост и 100% рециклируемост, като се следват най-строгите немски и американски стандарти. В това отношение никой друг продукт не може да се съревновава с Ceramin, въпреки креативния маркетинг на конкурентите му.

Нашата водоустойчива настилка показва такива невероятни резултати, защото:
• Непромокаемата HDF плоскост е с повишена водоустойчивост
• Лакирана фаска – импрегнирани ръбове на отделните дъски (многократно нанасяне на
специално импрегниращо покритие)
• Хидрофобизация на ръба
• Припокриващи се сглобки
• Трайна force-lock връзка – модернизираната монтажна система megaloc
• Специалната форма на фаската, която затруднява проникването на вода

ДЕКОРИТЕ НА CERAMIN -> РАЗГЛЕДАЙ ГИ