Ламиниран паркет

Елегантни и уникални нови колекции ламинат Tarkett

Към широката си гама от декори на ламиниран паркет, международната компания Tarkett добави още две нови и запленяващи колекции. Не случайно компанията е подбрала точно имената елегантност и уникалност, защото точно такива са и декорите от тези две колекции. Всеки отделен декор носи име, внимателно подбрано и характеризиращо го, като величествена планинска верига в Испания, красив щат в САЩ или провинция в Канада.

В новите си попълнения към огромното си разнообразие от ламинирани паркети, Tarkett още веднъж са заложили на винтидж стила, за да докажат, че тази неумираща тенденция е извън всякакви класации за мода. Колекциите Elegance и Unique съчетават неповторими декори с изключителен релеф, доближаващ се удивително много до този на естествения паркет. Те са с усъвършенствана и изключително модерна релефна повърхност, отразяваща дълбоката текстура на истинско дърво. Релефът на дъските е усилен чрез лъскави и матирани участъци, които създават дълбочина и усещане за естествено състарена от времето натурална дървесина.

Не пропускайте възможността да сте от първите, които ще притежавате един от тези уникални и елегантни декори. Очакваме Ви!