Ламиниран паркет

10 причини защо да изберем ламиниран паркет от Egger?

  1. 1. Лесна поддръжка – повърхността е с висококачествено покритие, което улеснява поддръжката. Забърсването с влажна кърпа или почистването с прахосмукачка са напълно достатъчни за поддържане на висока хигиена на пода.
  2. 2. Качество „произведено в Германия” – означението за произход „произведено в Германия” гарантира на потребителите висококачествен и сертифициран продукт.
  3. 3. Икономичен – рядко се откриват такива продукти, които да имат същото съотношение цена – качество. Залагайки на ламинирания паркет си осигурявате красива подова настилка на доста атрактивни цени.
  4. 4. Гъвкав дизайн за всяко едно помещение – ламинираният паркет се поставя лесно и може да се демонтира също толкова лесно. Благодарение на изключителните си характеристики, настилката е устойчива на ултравиолетови лъчи- не избелява и не променя цвета си.
  5. 5. Устойчивост – подът трябва да понася сериозни натоварвания, запазвайки своя външен вид. Устойчивата повърхност на Egger гарантира, че вашата настилка няма да се надраска или износи.
  6. 6. Здравословен начин на живот – запечатаната повърхност на ламинирания паркет е перфектното решение за всеки, който иска чист под. Настилката не задържа замърсявания и се почиства лесно, което я прави изключително подходяща за хора с алергии и семейства с малки деца.
  7. 7. Устойчивост на влага – трите декора от серията Aqua+ са идеалното решение за кухни, бани, антрета и коридори.
  8. 8. Модерни и актуалниламинираният паркет на Egger е дизайнерски продукт, който е в крак със световните модни тенденции.
  9. 9. Богат избор и разнообразие – като останалите дизайнерски продукти и ламинираният паркет се радва на творческа свобода. Създателите на колекциите подови настилки търсят актуалните тенденции и създават богата палитра, която отговаря на стиловите изисквания и потребителските предпочитания към настоящия момент.
  10. 10. Екологичност – ламинатът на Egger отговаря на всички изисквания за екологичност, тъй като макар и продукт на дървесна основа, той е изработен от промишлена дървесина (остатъчен материал от дървообработката), както и безвредни слепващи вещества. Ламинираният паркет е далеч по безвреден за околната среда, отколкото други видове дървени подови настилки, а също така и керамичните плочки.

Избирайки Egger, Вие залагате на сигурно! Това е подът, с който си гарантирате качество и дълга експлоатация, като същевременно с това внасяте уют, топлина и стил във Вашия дом.