Ламиниран паркет, Новини

Техническо обучение Egger Innovativ

В края на миналата година „Паркетен Свят”, като основен дистрибутор за България на Egger Group, заедно с представители на компанията, презентира новата колекция ламиниран паркет 2015-2017г. на немската компания. Освен огромното разнообразие на нови декори, бяха представени новата продуктовата иновация – технологията Aqua+, както и новата патентована монтажна система UNIfit!

За да запознае и специалистите в областта на монтажа на ламинирани подови настилки, „Паркетен Свят”, организира технически едноседмичен семинар през месец май с представител на компанията EGGER в четири града – Бургас, Стара Загора, Велико Търново и София. За втори път „Паркетен Свят” се включва в инициативата Egger Innovativ, за да информира всички специалисти в бранша и да им помогне да са по-добри професионалисти в тази област.

Над 150 човека, представителите на този бранш, уважиха събитието и се запознаха с нововъведенията, получиха ценни препоръки при монтажа и обмениха опит помежду си. Основната цел на този семинар беше усъвършенстване на уменията на специалистите, за да могат те ефективно да приложат уменията си и максимално да удовлетворят потребителите, спрели се на уникалния ламиниран паркет на Egger!