Ламиниран паркет

Ламиниран паркет Tarkett серия Lamin`Art

Бъдете Арт, с двата нови декора на Tarkett серия Lamin`Art. Ако досега сте си мислили, че черно и бяло е класика, то в комбинация със сиво е повече от модерно. Ако държите на класиката, но искате и да сте съвременни, то тези декори са точно за Вас.

Сив паркет – Да, сивото е новият горещ неутрален цвят! Няма нужда да се бори с другите цветове в дома и позволява да акцентирате на ключови елементи. Сивия нюанс е елегантен и стилен, но и доста неочакван и различен. Характеристики, които са предпочитани от клиентите.

Бял паркет – Белият цвят освен красив, винаги е бил свързан и с трудна поддръжка. Ламинираният паркет на Tarkett, е с повърхност устойчива на петна, ежедневно изхабяване, изкривявания и драскотини. Всички следи и петна могат лесно да се премахнат. Белия цвят добавя простор, светлина и осигурява, хубав контраст с по-тъмни мебели и аксесоари.

Черен паркет – За любителите на класиката и изчистените линии. Черното е един от любимите цветове на минимализма, защото прави очертанията ясни, подредени и лаконични. Придава величие, стил и подпомага за концентрацията. Тъмните подови настилки са идеални за създаване на контрасти. Те могат да се комбинират перфектно със стени в светли цветове или с други тъмни , който се използват за акценти. Може да разнообразите и развеселите с добавяне на цветни аксесоари в интериора.

Тези 3 цвята са пътеводител за стил! Доверете им се!