Новини

Спечели Незабравима Почивка в Utopia Forest

                                                    Знаеш ли, че съществува място, което съчетава полъха на морския бриз и красотата на гората?

                                                   

Ние от Паркетен Свят, останахме очаровани от това райско кътче и заедно с приятелите ни от Utopia Forest решихме да зарадваме две двойки с незабравима почивка именно там.

Идеята ни за всичко това дойде малко преди началото на летния сезон. Тогава беше закупена и монтирана от нас, подова настилка за нов хотел, който се намира в полите на „Странджа планина“, непосредствено до морския плаж..

Какво се оказа по- различното?

Това не беше поредния обект, постлан с наши подови настилки, напротив, този имаше дух.

Utopia в превод, означава въображаемо място или състояние, в което всичко е перфектно. Напълно съгласни сме с това наименование, с малка корекция – вече не е въображаемо, а напълно реално и може сами да се убедите в това:

Намиращи се само на няколко километра от Бургас, Utopia Forest предлагат голямо разнообразие от забавления и активности за цялото семейство.

Локацията, заедно със специалните програми, които комплексът предлага, правят прекарването тук различно и помагат да усетите света по нов, по-добър начин.

Тук може да разгледате всички възможности и да планирате своето време

Стягайте багажа и доброто си настроение и се насладете на едно незабравимо изживяване.

За да участвате в томболата на Паркетен Свят е необходимо да направите онлайн поръчка в нашия онлайн магазин или да закупите продукти, от някой от магазините ни из цялата страна.

Промоцията е валидна от 06.07 -15.08.2020 г.

Повече информация и детайли за нашата кампания може да разбере като кликнете на съответния бутон: