Новини

Нови радио реклами на “Паркетен Свят” с участието на Део

На вашето внимание представяме най-новата рекламна кампания на фирма „Паркетен свят” с участието на един от най-позитивните и популярни хора в българското медийно пространство – ТВ водещият, певец и актьор – Деян Славчев – Део.

С помощта на Део се постарахме да създадем оригинални и запомнящи се рекламни клипове, които да представят верига магазини Паркетен Свят пред българските радиослушатели.

Рекламните клипове с участието на Део могат да бъдат чути на честотите на Радио 1, БГ радио и радио Вероника, излъчвани на територията на град София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Шумен.

Специално за най-любопитните фенове на нашата радио реклама представяме серията трислойни паркети Idyllic Spirit на финландската фирма Карелиа, в която можете да откриете станалите известни СИН паркет и РОЗОВ паркет. Селекцията трислойни паркети e изработена от ясен и е с лаково покритие в нежни пастелни тонове.

Ако искате да бъдете различни и нестандартни и желаете естествен паркет оцветен в нюансите на розово, синьо, зелено или прасковено можете да ги намерите единствено в колекцията Karelia Idyllic Spirit.