Новини

Интервю с късметлиите, спечелили от кампанията „ПАРКЕТирай се на плажа”2

Кампанията ПАРКЕТирай се на плажа 2 приключи в края на месец август. Печелившата г-жа Димова от град Варна бе изтеглена на 16 август, чрез томбола на случаен принцип. Ние от Паркетен Свят искаме да споделим техните емоции от почивката си в Green Life Beach Resort.

– Как реагирахте, когато разбрахте, че сте спечелили уикенд почивка за двама на морето?

– Много се зарадвах! Kогато съобщих новината на мъжът ми, той не повярва. Мислеше, че е шега.

– Какви са Ви впечатленията от предлаганите от Нас подови настилки и обслужването в магазина?

– Имаше голямо разнообразие от цветове, качество и марки. Освен ламиниран паркет имаше и трислоен и класически. Ние търсихме ламинат за подово отопление. В магазина ни обясниха за поставянето на подово отопление и колко е важен избора на подложка. Много зависело какво ще е помещението, защото паркетите били и с различна износоустойчивост. Момичетата в магазина бяха много мили, обясниха ни с подробности всичко, което ни интересуваше. Дори си избрахме и платихме ламинираният паркет в град Варна, а после си го взехме от град Велико Търново, понеже за там го закупихме. Не се наложи ние да си го транспортираме, което беше голямо удобство.

– Удовлетворени ли сте от почивката и как прекарахте?

– Да, много ни хареса комплекса. Хотелът е много хубав, а закуските бяха с голям избор от храна и плодове. Разходихме се до Созопол и двореца в Равадиново, който се оказа и много близко до нас. За нашето бебе се бяха погрижили. В стаята ни очакваше разпъната детска кошара с възглавница и чаршафи. Имаше собствено легло и се чувствахме като у дома си. Усмивки.

– Какво бихте ни пожелали?

– Да продължавате да работите на такова високо ниво и разбира се да не спирате да раздавате награди! И да не забравя да благодаря за чудесната кошница с цветя, вино и бонбони, която ни очакваше още при пристигането ни на рецепция в хотела!!! Много мил жест, Благодаря!!!

– И Ние от Паркетен Свят Ви благодарим. Пожелаваме Ви много здраве, късмет и само положителни емоции и радости. И разбира се дълги години да се радвате на красивата подова настилка!

– Благодаря, много мило!