Винил

10 причини да изберете винилова настилка

Дърво или винил? Това, че трябва да избирате, не означава непременно да правите отстъпки. В някои ситуации може дори изобщо да не е необходимо да избирате. Например, когато изберете Pure Planks виниловa настилка, която комбинира предимствата на дървото и винила.

10 причини да изберете винилова настилка Pure Planks от Berry Alloc:

Бърз монтаж!

Благодарение на гениалната система за заключване DreamClick®, предоставена ексклузивно с продуктите от колекцията Pure Planks, вашият винилов под може да бъде положен за нула време. Идентични четиристранни заключващи профили щракват без усилие на място, което ви позволява да положите под от 12 m² само за половин час. Започнете в събота сутринта и се насладете на новия си под в събота следобед.

Без трикове

Вие сте импулсивен купувач? Без притеснения, можете да инсталирате винилова настилка Pure Planks върху всеки под. Бетон, плочки, дърво или дори обикновена подложка или под, който все още има следи от лепило: всичко това е добре. Не е необходима подготовка: всичко, от което се нуждаете, е нож Stanley, за да изрежете дъските по размер. Нито загубена минута!

Лек

Ясно е, че след като един под е положен, теглото му вече не е важно, но има огромна разлика, докато се полага. Дъските на Pure Planks са приблизително 30% по-леки от другите подови настилки с клик. Това означава по-малко усилие, няма нужда да се борите с тромави, тежки дъски и следователно много по-малко умора. С други думи: само добри новини.

Шшшт…

50% по-тих от другите луксозни винилови настилки, което означава, че няма да имате повече притеснения от високи токчета или силни удари, когато изпуснете нещо: ще се чуват само меки, приглушени шумове. Вашият под е като да поставите на цялата си къща слой звукоизолираща подложка. Дори вашите съседи (от долния етаж) ще се радват на тишината!

Винаги чист

Благодарение на горното покритие, всичко, което трябва да правите, за да поддържате вашия под чист, е периодично почистване. Какво може да бъде по-удобно от дъсчен под, който остава красив и чист без много усилия? Горното покритие на Pure Planks също предпазва от ежедневно износване.

Уютно и топло

Виниловият под никога не е студен. И това със сигурност важи и за Pure Planks. Те не само имат атрактивен външен вид на дърво, но и перфектно се съчетават с подово отопление.

100% рециклируем

Винилите Pure Planks са на 100% рециклируеми. Но това не е всичко: те са направени с уважение към хората и нашата планета. Именно затова те се произвеждат тук, в Европа, в съответствие със строгите европейски екологични протоколи и напълно отговарящи на най-високите стандарти. И по-малкият въглероден отпечатък също е страхотен бонус.

Вижте голямата картина!

Понякога гледането на голямата картина може да предложи огромни ползи. Ето защо виниловите настилки от колекция Pure Planks се предлагат и във формат XXL. Не само, че се монтират по-бързо, но тези изключително големи дъски излъчват усещане за простор, като незабавно правят вашия хол или офис да изглеждат абсолютно вдъхновяващи. Печеливша ситуация!

Също така за любителите на водата!

Благодарение на опцията GlueDown, виниловите подове Pure Planks се предлагат и в безпроблемна, водоустойчива версия. Перфектен за домове с малки деца и домашни любимци.

Смесете и комбинирайте!

Не е нужно да избирате класически дизайн на дъски. Вместо това можете да изберете стилен модел на рибена кост, да комбинирате различни дървесни тонове за уникален под или да създадете преход от ЧИСТИ винилови дъски към винилови плочки. Имаме безкраен брой стилове, от които да избирате!