24 април, 2019

Топ тенденции при подовите настилки през 2019 година

Пролетта е сезона, който мнозина предпочитат, за да обновят своя дом! Преди да го направите прочетете водещите тенденции при избора на подовата настилка за настоящата година!

21 март, 2019

Прилики и разлики между ламиниран паркет и LVT настилка

Благодарение на иновативната клик система, поставянето на двете подови настилки е изключително лесно, бързо и чисто.

Може да откриете ламиниран паркет на цена в пъти по-ниска от тази на винила LVT, но качеството може да не отговаря на очакванията ви.

11 март, 2019

Най-добрия под за Вашия домашен любимец

Все повече хора в България имат домашен любимец. Всеки грижовен стопанин знае, че малките космати приятелчета са голяма отговорност и изискват много време и усилия. Научете повече за нашите подови настилки и преценете, коя е най-подходяща за вашия домашен любимец.

4 февруари, 2019

Колекция АRTEO – ексклузивно само в Паркетен Свят

Ако искате интериора да бъде симетричен, да откриете хармония и да се чувствате максимално близко до природата, отговорът на Вашето желание е Артео. Колекция Артео включва най-висок клас ламинирани паркети, а само в магазините на Паркетен Свят ще откриете 11 декора с два различни формати на дъската S и XL. Чудите се с какво е по-различна тази колекция?

24 януари, 2019

Изразете себе си с ламиниран паркет на стена

Използването на дървесината по стени и тавани е било популярна тенденция в средата на 20 век и както сами се досещате напоследък има интерпретирано завръщане към нея.
Съвременните собственици на жилища подхождат към подовата настилка от съвсем различен ъгъл.

15 януари, 2019

Паркетен Свят дари LED часовник в плувен спортен комплекс АРЕНА Бургас

Ние от Паркетен Свят сме наясно, че първите крачки са най-важни и трябва да окуражаваме малки и големи, да бъдат безстрашни, креативни и да гледат положително на света.

3 януари, 2019

Стеннен 3D панел Kronowall – перфектния начин да обновите стените

Представяме ви колекция от 3D стенни панели Kronowall, които са истинско украшение за всеки дом или офис. Модерен дизайн, иновативна технология за монтиране и лесна поддръжка, ги правят все по-предпочитан и задължителен акцент към всяко пространството.

4 септември, 2018

Интервю с късметлиите, спечелили от кампанията „ПАРКЕТирай се на плажа”2

Кампанията ПАРКЕТирай се на плажа 2 приключи в края на месец август. Печелившата г-жа Димова от град Варна бе изтеглена на 16 август, чрез томбола на случаен принцип. Ние от Паркетен Свят искаме да споделим техните емоции от почивката си в Green Life Beach Resort.