4 февруари, 2019

Колекция АRTEO – ексклузивно само в Паркетен Свят

Ако искате интериора да бъде симетричен, да откриете хармония и да се чувствате максимално близко до природата, отговорът на Вашето желание е Артео. Колекция Артео включва най-висок клас ламинирани паркети, а само в магазините на Паркетен Свят ще откриете 11 декора с два различни формати на дъската S и XL. Чудите се с какво е по-различна тази колекция?

24 януари, 2019

Изразете себе си с ламиниран паркет на стена

Използването на дървесината по стени и тавани е било популярна тенденция в средата на 20 век и както сами се досещате напоследък има интерпретирано завръщане към нея.
Съвременните собственици на жилища подхождат към подовата настилка от съвсем различен ъгъл.

15 януари, 2019

Паркетен Свят дари LED часовник в плувен спортен комплекс АРЕНА Бургас

Ние от Паркетен Свят сме наясно, че първите крачки са най-важни и трябва да окуражаваме малки и големи, да бъдат безстрашни, креативни и да гледат положително на света.

3 януари, 2019

Стеннен 3D панел Kronowall – перфектния начин да обновите стените

Представяме ви колекция от 3D стенни панели Kronowall, които са истинско украшение за всеки дом или офис. Модерен дизайн, иновативна технология за монтиране и лесна поддръжка, ги правят все по-предпочитан и задължителен акцент към всяко пространството.

4 септември, 2018

Интервю с късметлиите, спечелили от кампанията „ПАРКЕТирай се на плажа”2

Кампанията ПАРКЕТирай се на плажа 2 приключи в края на месец август. Печелившата г-жа Димова от град Варна бе изтеглена на 16 август, чрез томбола на случаен принцип. Ние от Паркетен Свят искаме да споделим техните емоции от почивката си в Green Life Beach Resort.

11 юни, 2018

Паркетен Свят в подкрепа на младите таланти

От 6ти- до 9-ти юни 2018 година се проведе второто издание на детски футболен турнир „Флагман Къп”2018 в град Созопол. Турнира се реализира със съдействието на община Созопол и под патронажа на кмета Панайот Рейзи.

27 октомври, 2017

Представяне на новата Egger PRO Flooring колекция

В началото на месец октомври Паркетен Свят в сътрудничество с Egger презентира, новата колекция подови настилки на Egger Pro Flooring в луксозния Балнео СПА Хотел Свети Спас – Велинград. На събитието присъстваха гости от Германия, дистрибутори и дизайнери от цялата страна.

6 октомври, 2017

Ламиниран паркет QuickStep серия Majestic

Тази серия от подови настилки представлява най-дългите и широки ламинирани паркети създавани някога от QuickStep. Зашеметяващите просторни размери на дъските добавят допълнителна класа, елегантност и неповторимост на вашия дом.