15 октомври, 2019

Фаворитът сред многослойните паркети- Haro

Многослойните паркети – HARO. В магазините на Паркетен Свят!

1 август, 2019

ROCKO – Нова винилова настилка

Ексклузивна колекция винилова настилка в магазините на Паркетен Свят!

5 юли, 2019

Какво е винилова подова настилка на Quick Step?

Виниловите подови настилки или т.н. LVT за повечето от вас са познати като PVC подова настилка. Подобно на ламинираните паркети, LVT настилките се състоят от няколко отделни слоя, като всеки един от тях придава различно качество и характеристики на пода.

24 април, 2019

Топ тенденции при подовите настилки през 2019 година

Пролетта е сезона, който мнозина предпочитат, за да обновят своя дом! Преди да го направите прочетете водещите тенденции при избора на подовата настилка за настоящата година!

21 март, 2019

Прилики и разлики между ламиниран паркет и LVT настилка

Благодарение на иновативната клик система, поставянето на двете подови настилки е изключително лесно, бързо и чисто.

Може да откриете ламиниран паркет на цена в пъти по-ниска от тази на винила LVT, но качеството може да не отговаря на очакванията ви.

11 март, 2019

Най-добрия под за Вашия домашен любимец

Все повече хора в България имат домашен любимец. Всеки грижовен стопанин знае, че малките космати приятелчета са голяма отговорност и изискват много време и усилия. Научете повече за нашите подови настилки и преценете, коя е най-подходяща за вашия домашен любимец.

4 февруари, 2019

Колекция АRTEO – ексклузивно само в Паркетен Свят

Ако искате интериора да бъде симетричен, да откриете хармония и да се чувствате максимално близко до природата, отговорът на Вашето желание е Артео. Колекция Артео включва най-висок клас ламинирани паркети, а само в магазините на Паркетен Свят ще откриете 11 декора с два различни формати на дъската S и XL. Чудите се с какво е по-различна тази колекция?

24 януари, 2019

Изразете себе си с ламиниран паркет на стена

Използването на дървесината по стени и тавани е било популярна тенденция в средата на 20 век и както сами се досещате напоследък има интерпретирано завръщане към нея.
Съвременните собственици на жилища подхождат към подовата настилка от съвсем различен ъгъл.