Полезно

Кухнята и подовата настилка

Когато става въпрос за дизайнерски идеи в кухнята, то вдъхновение може да намерите в различни стилове при избора на подовата настилка. Нека погледнем най-популярните дизайнерски идеи.

LVT и дизайнерски подови настилки

Челното място в модерните и артистични дизайнерски кухни. Водещ фактор при избора на винилова подова настилка е устойчивост срещу петна, замърсявания и вода. Да, предлаганите от Паркетен Свят винили са водоустойчиви. Освен всичко това, те са лесни за монтиране и поддръжка. Благодарение на модерните технологии за изработка, те са и трудно различими от ламинираните паркети. Техните текстури и цветове са идентични с тези на паркета.

Паркет

Паркетът е изключително издръжлив и не спира да добавя стойност в дома ни. Ако има нещо, което с годините става все по-ценно, това със сигурност е елегантният красив паркет. Повечето хора го предпочитат, заради удивителния му естествен цвят, красивата текстура и елегантността, която придава във всяко помещение. Каквото и да изберете измежду готови лакирани, трислойни, масивни и класически паркети, на широка или тясна дъска, с автентична повърхност или леко състарени, вие няма да сгрешите. Всички те са с характер, който е така необходим за един дом.

Ламиниран Паркет

Лесна поддръжка и издръжливост са от значение при избора на подова настилка, то тогава имате множество варианти с ламинираните паркети. За тези от вас, които изпитват притеснения да сложат ламинат в своята кухня, за да не се надуе от евентуално изтичане на вода от пералнята или водопровода ние, от Паркетен Свят, имаме решение. При монтажа на ламиниран паркет, да се използва clic sealer. Това представлява запечатване на клик системата на ламинирания паркет. Ефикасна защита на вашия под от проникване на влага между дъските.

Въпреки всички дизайнерски идеи, имате проблем с намирането на перфектния за вас под, който да бъде в перфектно съчетание с шкафове, плотове и уреди, то възползвайте се от безплатната услуга- визуализация на стая. Тя се предлага от Паркетен Свят и е необходимо единствено да изпратите снимка на помещението си, която да не надвишава 6МБ. Във всеки един от магазините на Паркетен Свят, ще получите добри съвети и професионално обслужване, което ще ви помогне да направите правилния избор.