Новини, SPC настилка, Винил, Полезно

Ceramin SPC VINIL

Ceramin- нещо повече от SPC

Все по често се говори за екологичност и нулев екологичен отпадък, но дали има и такава подова настилка?

Да! Вече е факт!

Представяме на Вашето внимание, автентични подови настилки произведени с мисъл към природата!

Благодарение на уникалната технология на производство подовите настилки на Classen са 100% рециклируеми, без PVC с възможно най-добри дизайни.

Защо Ceramin?  

Направено с уважение към природата

Една от големите отличителни черти на SPC подовите  настилки е именно грижата за природата.  В производствения процес се използва само зелена електроенергия от водноелектрически централи. Самият продукт не съдържа PVC, не отделя вредни химикали и е 100% рециклируем. В допълнение, те имат положителен ефект върху намаляването на шума, осигурявайки акустичен комфорт в помещенията. Екологичните свойства на подовете се потвърждават от сертификата Blue Angel – той се присъжда на компании, които в резултат на многостранна оценка се оказват екологични и безопасни за потребителите. Такива са продуктите на Classen от колекция Ceramin.

 

 

 

Отлични технически характеристики

Подовете SPC се отличават с твърда сърцевина, благодарение на която подовете са особено издръжливи. Основният компонент на всяка плоскост е CERAMIN® – материал с отлични технически свойства. Благодарение на него настилките са силно устойчиви на повреди и същевременно изключително леки. Това значително улеснява тяхното транспортиране и монтаж. При полагането им не е необходимо да посягате към специализирани инструменти – за подрязване е достатъчо само макетен нож, а монтажа става без лепене, само с клик система. Декорите от колекция CERAMIN® имат специален водоотблъскващ профил, което означава, че мокрите петна по повърхността няма да причиняват изкривяване. И за да е още по-прекрасно-колекцията е подходяща за подово отопление. Както за водно така и за електрическо, с максимална температура до 29 С . Термалната устойчивост на планките с дебелина 4,5мм е 0,02 m² K/W.

 

 

 

Практична употреба в интериора

Композитните подове започват да се налагат на пазара, благодаредние на купищата предимства, които притежават. С тях получавате под с модерна визия  на бетон и камък , без да има усещане за студени крака. Този тип настилки са с твърдо ядро и са известни като едни от най-устойчивите.  Колекция Ceramin e с противохлъзгащ финиш и най- висок клас на износоустойчивост AC5 и AC6. Изключително леки и издръжливи, подходящи са за помещения изложени на влага като баня, коридор, кухня, така и за обществени с голямо текучество на хора. Лесни за почистване и приятни на допир. Цялостната защита срещу въздействието на разлята вода е гаранция за спокойно и комфортно използване на пода у дома.

Визия 

Ако търсите своето вдъхновение за нови интересни дизайни, Ceramin e вашият отговор. С красиви структури на  широки  дъски или такива с размери на керамични плочки , 13 декора, които ще ви пленят.

 Серията Tiles е чудесна алтернатива на керамичните плочки. Можете да избирате от 5 каменни декора с модерна визия – има както ярки, така и по-дълбоки тонове. Приятно преплитане на естествените суровини в различни абстрактни цветове. С тях всяко пространство ще придобие нетрадиционна естетика. Чудесен начин за въвеждане на каменни акценти в интериора, като същевременно се поддържа усещане за комфорт.

 

Серия Wide board е серия от SPC подови настилки, които напомнят за мириса и величието на гората. Всеки от наличните декори има дървесни орнаменти заедно с фино очертани пръстени и структури.  Тяхното матово покритие придава на целия интериор благороден, елегантен вид. Предлагат се различни нюанси – от светлобежово и сиво до топли и студени нюанси на кафявото. Забележителна е Нестандартната ширина на дъската, благодарение на която, подът изглежда много стилно и внася доза разкош. Тази колекция  ще отговори на очакванията на хората, които искат да създадат интериор изпълнен с шик и хармония. Убеди се сам.

Колекция Ceramin, практична и с голямо естетическо значение, особено за любителите на интериорният дизайн.

Разгледай всичките декори тук: https://parketensviat.com/?s=ceramin+&post_type=product

Related Posts