Последните години ламинираната подова настилка все повече измества по продажби трислойния и класически паркет. Съотношението цена/качество, прави ламинирания паркет все по-търсен.

В магазините на Паркетен Свят, ще откриете голямото разнообразие от цветове, декори и структури ламинат, които могат да удовлетворят и задоволят и най-взискателния вкус.

Производителите, с които работим, са доказани имена и разпознаваеми марки на международните пазари, които ще Ви предложат качество на достъпни цени.

Ламиниран паркет Egger

Австрийската компания Egger е семейно предприятие с новаторски дух и стабилен международен растеж. Като най-големия дистрибутор за България, Паркетен Свят предлага в магазините си повече от 100 декора от новата колекция ламинирани паркети Egger 2015-2017г.

Избирайки ламиниран паркет с марката Egger, вие си гарантирате високо качество и стилен дизайн за дълги години напред.

разбери повече за Egger →

Ламиниран паркет Tarkett

Компанията Tarkett е международен лидер в обработката и производството на подови настилки. В Паркетен Свят ще намерите широка гама от декори с черни, бели, абстрактни и екзотични мотиви. Те са подходящи както за модерно, така и за традиционно обзаведени жилища.

Изберете идеалното решение за вашия дом с Tarkett.

разбери повече за Tarkett→

Ламиниран паркет Haro

Основана в Розенхайм, Бавария през 1866 година компанията Хамберг, днес е позната под марката Haro. Производител на ламиниран и трислоен паркет, фирмата изнася в над 90 страни по цял свят.

Декорите, които можете а намерите в магазините на Паркетен Свят са модерни и завладяващи с изпитана техническа конструкция. Направете перфектния избор с Haro.

разбери повече за Haro→

Ламиниран паркет Quickstep

Unilin – е компания създадена през далечната 1960 година от няколко семейства от Югозападна Фландрия. Тя стартира дейност с производство на лен в Oigem, Белгия. През 70-те години, поради недостига на ленена суровина тя бива заменена от дървесина. След като се разширява дейността през 1989 година, компанията стартира производството на ламиниран паркет – тогава е и създадена търговската марка „QuickStep”.

В наши дни търговската марка „QuickStep” е синоним на иновация и качество.

разбери повече за QuickStep→

Технически характеристики

Когато избирате ламиниран паркет е добре да се запознаете с основните технически характеристики на продукта.

Технически данни на ламиниран паркет

Ламинираният паркет е многопластова синтетична подова настилка, която се монтира на пода чрез заключваща система, съединяваща различните дъски една за друга без лепене. Така нареченият плаващ монтаж. Научете повече за историята и производството на ламиниран паркет.

разбери повече →