Ламиниран паркет

Последните години ламинираната подова настилка все повече измества по продажби трислойния и класически паркет. Съотношението цена/качество, прави ламинирания паркет все по-търсен. В магазините на „Паркетен Свят”, ще откриете голямото разнообразие от цветове, декори и структури ламинат, които могат да удовлетворят и задоволят и най-взискателния вкус. Производители, с които работим, са доказани имена и разпознваеми марки на международните пазари, които ще Ви предложат качество на достъпни цени.

ламиниран пркет Egger

Ламиниран паркет Egger

Основана през 1961 година в Тирол, компанията Egger се специализира в обработването на дървесина в различни стилове и за различен тип подови настилки, като ламиниран, корков паркет и дизайнерска подова настилка от ново поколение. В края на 2017 година Паркетен Свят в сътрудничество с Egger презентира новата колекция подови настилки Egger Pro Laminate Collection 2018-2020, които се отличават с креативен дизайн, изненадващи форми, елегантни линии и съвършени детайли

Ламиниран паркет Tarkett

Компанията Tarkett е международен лидер в обработката и производството на подови настилки. В Паркетен Свят ще намерите широка гама от декори с черни, бели, абстрактни и екзотични мотиви. Те са подходящи както за модерно, така и за традиционно обзаведени жилища.

Изберете идеалното решение за вашия дом с Tarkett.

ламиниран паркет Tarkett

ламиниран пркет Haro

Ламиниран паркет Haro

Основана в Розенхайм, Бавария през 1866 година компанията Хамберг, днес е позната под марката Haro. Производител на ламиниран и трислоен паркет, фирмата изнася в над 90 страни по цял свят.

Декорите, които можете а намерите в магазините на Паркетен Свят са модерни и завладяващи с изпитана техническа конструкция. Направете перфектния избор с Haro.

Ламиниран паркет QuickStep

Unilin- е компания създадена през далечната 1960 година от няколко семейства от Югозападна Фландрия. Тя стартира дейност с производство на лен в Oigem, Белгия. През 70-те години, поради недостига на ленена суровина тя бива заменена от дървесина. След като се разширява дейността през 1989 година,компанията стартира производството на ламиниран паркет – тогава е и създадена търговската марка „Quick Step”.

В наши дни търговската марка „Quick Step” е синоним на иновация и качество.

ламиниран паркет QuickStep

Технически характеристики ламиниран паркет

Технически характеристики

Когато избирате ламиниран паркет е добре да се запознаете с основните технически характеристики на продукта.

Когато избирате ламиниран паркет е добре да се запознаете с основните термини и характеристики на продукта. Ламинираният паркет е многопластова синтетична подова настилка, която се монтира на пода чрез заключваща система, съединяваща различните дъски една за друга без лепене. Така нареченият плаващ монтаж. Научете повече за историята и производството на ламиниран паркет.