Krono Xonic

Krono Xonic е ново поколение винилова подова настилка, създадена на базата на дългогодишни проучвания и тестове, а в резултат от това, колекцията е повече от впечатляваща.

виж всички декори →

Krono Xonic

Комбинацията от синтетичен материал и изящна визия на паркет, правят виниловите декори все по-предпочитани. Освен, че се открояват с автентичен естествен вид, то те имат и редица други предимства. Високият клас на износоустойчивост е едно от тях. 34-ти клас AC6, означава, че виниловите подови настилки са изключително подходящи за търговски помещения, кухни и антрета и дори бани. А за бани е идеален, защото подовата настилка е и водоустойчива.

Krono Xonic

Виниловите настилки на Krono Xonic са устойчиви на петна и замърсявания, а тяхната поддръжка е изключително лесна. Антибакетериалното покритие е приятно и меко на допир, което създава така мечтания комфорт за вашите ходила. Като допълнение подовата настилка притежава клас против хлъзгане R9.

Винил LVT

Благодарение на задълбочените всеобхватни тестове и екологичното мислене, то резултата при колекция Xonic e напълно  рециклируеми подови настилки.

Декорите от колекция KronoXonic не съдържат токсини, което ги прави подходящи както за Вашия дом, така и за обитателите му и домашните любимци.

Krono Xonic