Промокод FAMILY7

Уважаеми бъдещи клиенти,

Считано от 01.06.2023 до 30.06.2023 влиза в сила употребата на промо код “FAMILY7”, с който можете да получите 7% отстъпка от цената на всички непромоционални подови настилки на „Паркетен Свят“

В магазините ни ще откриете не просто подови настилки, а само такива на реноморани прозиводители, които освен с производство отдават значение и на екологичността! Този промо код може да бъде изпозлван при Онлайн поръчка, както и в следните обекти намиращи се в град София, Варна, Бургас, Велико Търново и Несебър.

ПРОМО-КОД: FAMILY7

Условия на талон за намаление „FAMILY7”

1.  Този промо код важи за подова настилка на редовна цена, която към момента не участва в друг тип кампании и акции. Този промо код НЕ може да се комбинира с друг тип намаление или кампания.

2. Употребата на този промо код важи за всички магазини от верига Паркетен Свят, както и за Онлайн пазаруване на www.parketensviat.com

3. Този ваучер важи за всички непромоционални подови настилки от ПаркетенСвят ООД, като притежателят може да използва промо кода за закупуване на подови настилки.

4. За употребата на този промо код, в магазините на Паркетен Свят ООД, може да се цитира устно, или директно постави при Онлайн пазаруване в следният уебсайт: www.parketensviat.com

5. Отстъпките не важат за услуги и всички продукти в промоция или сезонно намаление.

6. Този промо код не може да се връща или съответно да се търси неговата парична равностойност, нито в цялост, нито частично.

Ако изпитате проблем с наш търговски обект, моля, да се свържете с нас на : тел. 0700 300 36 или ни пишете директно чата.