Водещи ламинати

Виж всички ламинати →

Изберете предпочитаната от вас настилка

Ламинат

Водоустойчива настилка

Стенни 3D панели

Паркет

Винил (LVT)

Трислоен паркет

Корк

Верига магазини
Паркетен Свят

Фирма „Паркетен Свят” е създадена през 1999г. в град Бургас. За своя 21-годишен опит на пазара фирмата е доказала многократно своя професионализъм, успяла е да постигне разпознаваемост, да завоюва устойчиви пазарни позиции и да превърне името си в синоним на качество и гарант за коректност в отношенията си с клиенти и партньори.

Към днешна дата „Паркетен Свят” е представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран паркет – Egger, Tarkett, Haro и QuickStep. Във всеки един от магазините от веригата ще бъдете професионално консултирани и ще получите полезни съвети от екип от висококвалифицирани продавач-консултанти и монтажисти.

При нас можете да откриете голямо разнообразие от ламинат, естествен, трислоен и екзотичен паркет, а също и подходящите за тях аксесоари – подложка за ламинат и паркет, первази, лайсни и други. Ние предлагаме и всички необходими консумативи за поддръжката и почистването на Вашата подова настилка.

Верига „Паркетен Свят” разполага с развита магазинна мрежа в едни от най-големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Шумен, Добрич, Сливен, Айтос и Карнобат. Наши паркети и ламинати могат да бъдат намерени и в магазините на нашите дистрибутори на територията на България и Македония.

Паркетен Свят / Монтаж на ламиниран паркет
[wp-video-popup video="https://www.youtube.com/watch?v=zoBpADjdTto"]

Новини от блога

Нова колекция луксозни ламинати Quick-Step Signature

19 / 02

Декори на колекция SIGNATURE от Quick-Step -> РАЗГЛЕДАЙ ГИ

Новa подова настилка или нов телевизор?

17 / 02

Ние от Паркетен Свят ще ви покажем как да се ориентирате от какво имате нужда като ви обясним разликите между различните дървени подове и какво допълнително ви е необходимо при поръчка, както и какво включва нашата услуга за монтаж.

Ceramin – ВОДОУСТОЙЧИВА ПОДОВА НАСТИЛКА

10 / 02

ДЕКОРИТЕ НА CERAMIN -> РАЗГЛЕДАЙ ГИ

Фаворитът сред многослойните паркети- Haro

15 / 10

Многослойните паркети – HARO. В магазините на Паркетен Свят!

виж всички новини →

Кое да изберем, ламиниран паркет,
естествен паркет или винил (LVT)?

Ламината е с много по-ниска цена в сравнение с масивния паркет. Предлага се с богато разнообразие от шарки и цветове, както и многообразие от декори, които имитират почти всички класически и екзотични видове дърво.

Изключително лесен за поддръжка и почистване. Завършен с високоустойчиво покритие срещу износване.

Лесен и бърз монтаж - може да бъде поставен върху износени настилки като мокет, балатум, плочки и при необходимост също така лесно и бързо може да се демонтира.

Естествен и натурален продукт, направен от дърво. Дълготрайна и издръжлива подова настилка. Може да бъде многократно реновиран чрез циклене, лакиране или омасляване.

Естественият паркет е много добър изолатор. Предлага се в много разновидности и видове дърво.

Винил (LVT) настилката е подходящ за всяка стая във вашият дом, дори и за бани и мокри помещения.

LVT настилките са предназначени и могат да се използват в търговски обекти, поради голямата им устойчивост на износване и натоварване. Хигиенично чист продукт, който е подходящ и за собствениците на домашни любимци.