Нова колекция Vivo 2011

Нови колекции ламиниран паркет за 2011

В стремежа си да отговори на новите тенденции в обзавеждането, Паркетен Свят обнови през 2011 колекцията си от ламинирани паркети. Решихме да разширим предлаганите ламинирани паркети Egger, които се доказаха като много търсен и качествен продукт на достъпни за масовия потребител цени. Най-важните промение са:

  • изцяло бе обновена колекцията Egger Vivo, която се предлага в 7мм / клас 31 и 8мм / клас 31. Общият брой на декорите е 20, като се предлагат множество актуални разцветки на белите и сивите цветове. Каталог на ламинатите от тази колекция можете да ставлите от тук.
  • бе представена и изцяло новата колекция German Double Clic. Колекцията включва 9 декора ламиниран паркет, като ламелите са с дебелина 8мм и са с клас на износоустойчивост 31, което е идеална комбинация за всички домашни помещения и слабонатоварените обществени помещения.
  • поради повишения интерес към декори от скъпите колекции на Egger, ние решихме да ги предложим в по-евтини варианти, така че да могат да се предлагат на по-достъпни цени. Така в нашите магазини в момента могат да се открият:
Новост през 2011 е и колекцията ламиниран паркет ESPRIT, който се произвежда от реномирания производител PARADOR. Предлагат се 28 различни декора, повечето от които са във варианти с и без фаска. Както и останалите продукти с марката ESPRIT, ламинираните паркети са с изключително модерен дизайн и се отличават с перфектно качество. Детайлни снимки и повече подробности можете да откриете в подстраницата ламинирани паркет ESPRIT.
  • Категории

  • Последни публикации

  • Етикети