Почистващи препарати

Готови ли сте за пролетно почистване?

Препарати за почистване на ламиниран паркет

Препарат за почистване Classen laminate flooring cleaner – с лекота премахва прах, мазнини и стъпки. Препарата е предназначен за ежедневно почистване на ламиниран паркет и PVC настилки. Нежен е към кожата и е с неутрално pH, подходящ за семейства с малки деца.

Препарат за почистване Haro – приложим за чистене на ламинат, PVC, винилови настилки, фаянс и порцелан. Не позволява напластяване на замърсяване. Пригоден за всекидневна употреба.

Препарат за почистване Egger Clean It – отстранява дори упорити петна като грес, стъпки от обувки и много повече. Създаден е за редовно, системно почистване на всички ламинати на Egger. За нормално почистване се добавят приблизително 50мл. от препарата в кофа с 5 литра вода. Почистването се извършва с леко навлажнена кърпа.

Почистващи препарати за паркет

Препарат за почистване Classen – изключително подходящ за ежедневно почистване на естествен, трислоен и корков паркет. Предпазва повърхностите от повторно замърсяване и придава блясък. Не оставя ивици и изсъхва бързо.

Препарат за почистване Haro – за дълбоко почистване на паркет. Бързо съхнещ препарат, отстраняващ петна от паркета и не позволява натрупването на замърсявания.

Почистващи приспособления

Спрей моп “Arboritec” – подходящ за мокро и сухо почистване. Практично, удобно и лесно решение за ламиниран и класически паркет. Спрей моп Arboritec е изключително лесен за употреба благодарение на ергономичната си дръжка и вградения спрей бутон. Снабден е с пълнител, подходящ за вода или разреден почистващ препарат до 350 мл. Микрофибърната кърпа може да бъде използвана многократно. Подходяща е за пране в пералнята.

Моп „York” – микрофибърен (120см) – благодарение на дългата дръжка, чистенето е лесно и удобно. Удачен за почистване на паркет, теракота, гранитогрес и други повърхности.

Моп „York” триъгълен – с две микрофибърни кърпи – подходящ за почистване на всякакъв вид повърхности. Благодарение на триъгълният моп, достига и до трудно достъпни места.

Други

Click sealer (клик сийлър) – в буквален превод (clic sealer) означава запечатване на клик системата на ламинирания паркет. Осигурява допълнителна защита на ламината от проникване на влага между дъските. Една тубичка click sealer съдържа 250г. за около 20кв.м.