Ние се гордеем с това, че предлагаме висококачествени стоки от реномирани европейски производители и мислим, че отзивите на нашите клиенти доказват това. Понякога обаче нещата просто не се случват както е планирано, ние разбираме, че хората могат да променят мнението си.

Ако решите да върнете поръчката си, можете да го сторите до 14 дни след деня на доставката за пълно възстановяване на сумата. Преди да направите това, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Моля, уверете се, че всички стоки са добре защитени, за да бъдат безопасно транспортирани до нашия склад, тъй като за съжаление всички разходи за повредени стоки ще бъдат взети от сумата за възстановяване.

Също така с радост ще приемем всички подови настилки, аксесоари или консумативи, останали след завършването на монтажа, в рамките на 30 дни от покупката. Преди да направите това, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти и ние с радост ще Ви възстановим сумата. Важно е да знаете че подови настилки и консумативи, които не са налични и се доставят с поръчка, не могат да бъдат връщани за възстановяване на сумата, освен ако не са дефектни.

Моля, не забравяйте, че във всички ситуации, в които няма фабричен дефект, вие сте отговорни за връщането на стоките до нас, за ваша сметка, в пълна – неизползвана опаковка („като нова“) в рамките на 30 дни от покупката.

Ако продуктите пристигнат с фабричен дефект, моля, свържете се незабавно с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще направим всички необходими мерки за замяна на стоката.

Ако поръчката Ви пристигне по договореност, но не можем да я доставим, защото няма никой на адрес или поръчката е анулирана по време на транспорта (стоките са в режим на транспорт 24 часа преди избраната дата на доставка) Вие носите отговорност за всички допълнителни разходи, направени за връщането на стоките. Таксата за връщане при неуспешни доставки е 1,60лв. на килограм.

ОГРАНИЧЕНИЯ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Ние не сме длъжни да приемаме връщания – частични или пълни – 14 дни след деня на доставката. Въпреки това ние винаги ще се постараем да вземем обратно всяка стока, когато това е възможно. Връщанията се приемат само по усмотрение на служител на ръководно ниво.

Моля, не забравяйте, че във всички ситуации, в които няма фабричен дефект, вие сте отговорни за връщането на стоките до нас, за ваша сметка, в пълна – неизползвана опаковка („като нова“) в рамките на 30 дни от покупката.

Ако имате някакви притеснения, моля, обадете ни се преди поръчката и ще се радваме да обясним всички ограничения за избора на продукт.

Ние сме в състояние да приемем обратно поръчки само ако продуктът:

• Се поддържа на склад
• Се връща в пълен пакет – няма да бъдат приемани частични опаковки
• Е в перфектно състояние

Силно препоръчваме продуктите да ни се връщат в оригиналната опаковка, тъй като тя е предназначена да предпазва подовата настилка възможно най-безопасна по време на транспортирането и.

ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ

Стремим се да възстановим сумата на клиентите в 14 дневен срок след като получим обратно стоката в нашия склад. В случай на отменена поръчка (платена по банков път) преди да бъде изпратена за доставка, ще ви възстановим сумата, веднага след като получим писмено потвърждение от вас за намерението ви да отмените поръчката си.