PVC Первази с кабелен канал

В магазините от верига „Паркетен свят” можете да откриете голямо разнообразие от первази с кабелен канал на едни от водещите производители Döllken, Vox, Salag и Arbiton.

Первази Döllken

Подовите первази SLK50 на Döllken се прикрепват изключително лесно към стената с помощта на монтажни дюбели. Первазът има декоративна лента, която може да бъде махната, за по-лесно поставяне на кабелите. Едно от най-големите им предимства е еластичността, благодарение на която се прикриват неравностите по стените и подовете, както и изключителната им устойчивост на влага. Первазите разполагат с голям обем на пространството за кабели, което дава възможност за прикриване на електрическите и радиотелевизионните кабели. Те са налични в различни цветове, както и в дървесни шарки, които се комбинират идеално и с довършителните елементи в същите цветове.

Первази VOX

Первазът Flex на VOX е усъвършенстван чрез добавяне на гъвкави ръбове от мек полимер. Благодарение точно на тези ръбове, первазът се напасва идеално към всякакви неравности по стените и пода. Налични са в широка гама от цветове, както и във вариант имитиращ естествена дървесина. Тези первази могат да се съчетаят перфектно с всяка подова настилка благодарение на довършителните аксесоари в същите цветове.

Первази Arbiton

Первази Arbiton LM70 (INDO)Този модел PVC перваз е разработен по най-новата технология на щамповане, която перфектно имитира естествено дърво. Дървесният ефект е технология на HD печат, която позволява по-високо ниво на детайлност на изображението за точно възпроизвеждане на естествено дърво. В магазини Паркетен Свят можете се предлагат 7 различни цветове первази Arbiton LM70.

Первазите LM55 на Arbiton се монтират лесно без помощта на клипси към стената. Основното им предимство пред другите первази, че са разделени на две части и при нужда от пребоядисване на стената не е нужно да се демонтира целия перваз. Удобни за огъване и монтиране към стени с големи неравности. LM60 са ново поколение первази с нови функционалности, осигуряващи удобно отваряне и затваряне без използването на инструменти. Местенето на кабели, подмяната на тапети или боядисването на стените никога не са били по-лесни. Достатъчно е да се отвори горната част на перваза, да се сменят кабелите или тапетите, и после само с един клик да се затвори.

Первазите Arbiton LMX 46 са изработени от твърдо и много еластично PVC. Благодарение на гумичките в долния и горен край на перваза той идеално прилепва към стената и пода. Первазът има поемащи канали за кабели, устойчив е на натоварване и влага, монтира се бързо и лесно директно към стената.

Первази Salag

Salag NG-56 с кабелен канал e ново поколение перваз с нови функционалности, осигуряващи удобно отваряне и затваряне без използването на инструменти. Местенето на кабели, подмяната на тапети или боядисването на стените никога не са били по-лесни. Достатъчно е да се отвори горната част на перваза, да се сменят кабелите или тапетите, и после само с един клик да се затвори.