Нови колекции ламиниран паркет Tarkett

С радост Ви представяме 3 нови колекции на немският производител Tarkett, ексклузивно само в магазините на Паркетен Свят. Всички декори са с 33 клас на износоустойчивост, подходящи както за домашни, така и за силно натоварени обществени помещения.

серия „Pilot“

Колекцията включва 5 дизайнерски декора, които придават дълбочина и визуална прилика с паркета. Естествената структура и тясната дъска са напълно подходящи и за малки помещения, защото оптически разширяват пространството и създават усещане за лекота и елегантност. Дебелината от 10 мм, осигурява висока устойчивост и комфорт за вашите стъпала.

серия „Navigator“

Време е за приключения! Създадената от дизайнерски настилки колекция на Тarkett е посветена на великите мореплаватели и откриватели, на тяхната страст за пътуване и приключения.

– Четиристрнанна фаска
– Дълбок релеф
– Ефект на състарено дърво

Всичко това е съчетано в 12 милиметрова дъска с 33 клас на износоустойчивост. Колекцията предлага устойчивост и неповторима визия. Перфектното допълнение за всяко помещение.

серия „Universe“

Тази колекция се различава от останалите, защото всички декори ламиниран паркет са с дебелина от 14мм – сходна на трислойните паркети и осигуряват висока устойчивост на деформация и отлична шумоизолация. За да бъде защитата максимална всяка една дъска е обработена с восъчните съставки Tech-3S, които имат отлична устойчивост на вода. Модерния дизайн с дълбока текстура придават специален ефект на дъската. Като допълнение към това четиристранната фаска визуално подчертава края на дъските и създава усещане за пространство.